zondag, juli 21, 2024
HomeBlogNieuwsSPECIAAL GESCHENK VOOR VADERDAG
SEB LEESON LEGAL GROUP

SPECIAAL GESCHENK VOOR VADERDAG

Het Ritz-Carlton-Abama, aan de zuidwestkust van Tenerife, is een van de meest exclusieve hotels in Spanje. Dat komt door zijn ligging, middenin subtropische tuinen en met enig uitzicht op de oceaan. De uitstraling qua binnen- en buitenarchitectuur, de eersteklas service, de unieke spamogelijkheden en het gastronomisch aanbod zijn van een buitengewoon hoog niveau.

Het hotel nodigt alle inwoners van de Canarische Eilanden uit om naar het hotel te komen en stelt daarom een speciale aanbieding voor aan iedereen die boekt voor Vaderdag en voor Pasen. Een unieke kans om van het paradijs te genieten… heel dicht bij huis.

In 2020 nam The Ritz-Carlton, Abama zijn Villa Club op, een semi-privé verblijfsconcept dat gasten ruimte en privacy garandeert, zowel in hun kamers als in de zwembadzones, verspreid over het resort. Een perfecte optie voor familieverblijven en uitjes voor koppels of vrienden.
Om aan de behoeften van alle gasten tegemoet te komen, beschikt Villa Club over gedifferentieerde zones ‘only adults’ en over afdelingen voor gezinnen, met alle comfort en de mogelijkheid om in het hotel zelf activiteiten te ondernemen, zoals kooklessen met chef-kok Erlantz Gorostiza, uit Txoko, tennislessen of fietsen.

De gasten van de Villa Club kunnen genieten van bijkomende voordelen zoals de bijstand van het Villa Club team van ambassadeurs of de mogelijkheid om overdag een verfrissing of een snack te nuttigen aan het zwembad of een cocktail bij zonsondergang in elk van de semi-privé zwembaden in elke straat van de Villa’s, alsook toegang tot de faciliteiten van de rest van het resort.

Ondanks dat de prijs-kwaliteitverhouding zeer aantrekkelijk is, zijn de pakketten niet toegankelijk voor elke Tinerfeño.
De hotelprijzen zijn exclusief IGIC. Wie wil boeken kan dat met de code I26.

Hieronder een selectie van het aanbod.
Een Deluxe kamer in Ciudadela met terras en uitzicht op het resort kost, vanaf € 185.
Een Deluxe kamer in Villas met terras en uitzicht op het resort, vanaf € 265.
Een suite met een slaapkamer in Ciudadela met terras en uitzicht op het resort, vanaf € 295.
Een suite met een slaapkamer in Villa’s met terras en uitzicht op het resort, vanaf € 355.
Inclusief dagelijks ontbijtbuffet en wifi in alle ruimtes van het hotel.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
MSC CRUISES
QUIRON SALUD
Denterife
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

MSC CRUISES

magazine

#277 JULI 2024

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

- Reclame -QUIRON SALUD

gastronomie

seb leeson consulting

weer

Denterife

COLUMN GUY

- Reclame -

COLUMN KIM

- Reclame -ADVOCAAT TENERIFE

WEETJES

COSTA MAGALLANES

WEBCAM PLAZA DE ESPAÑA

SEB LEESON LEGAL GROUP