maandag, juli 15, 2024
HomeBlogWeetjesSLAPEN IN EEN CIDERVAT
SEB LEESON LEGAL GROUP

SLAPEN IN EEN CIDERVAT

Slapen in een grot of in een cidervat zijn twee unieke ervaringen die in Trevejos, een gehucht van Vilaflor, worden aangeboden. Cueva Los Almendros is een landgoed waar u niet alleen kunt genieten van een onvergetelijke ervaring op een hoogte van 1.200 meter boven de zeespiegel, maar vooral van een ongeziene verblijfsaccommodatie.

In Cueva Los Almendros is er geen receptie of buffet, ook geen genummerde kamers. Er zijn twee grotten en drie gigantische cidervaten om in te slapen. In de gigantische vaten, die uit Asturië komen staat een tweepersoonsbed en een nachtkastje en biedt het venster uitzicht op een groot deel van Trevejos, zelfs tot aan de kustlijn van Arona.
De slaapaccommodaties zijn voorzien van airconditioning of verwarming, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker, dankzij de 19 zonnepanelen die de nodige energie voor het hele site opwekken.

Idyllische plek

Aanvankelijk kocht de Luxemburger Roger Kamp het landgoed van drieduizend vierkante meter, waarin twee grotten liggen, met het idee het zelf te gebruiken. Twintig jaar later besluit hij het om te vormen tot een verblijfsaccommodatie.
Gezinnen tot acht personen en paren die op zoek zijn naar de rust vinden geheid wat ze zoeken op deze idyllische plek. En het slaat aan, want de finca is reeds volgeboekt tot oktober, ondanks de afwezigheid van buitenlands en binnenlands toerisme. Ruim 90% van zijn cliënteel woont op de Canarische Eilanden.

Het landgoed is verrassend door zijn spectaculaire ligging als mirador vanwaar u in het noorden Vilaflor en het hooggebergte kunt zien, in het oosten de immense wijngaarden van Trevejos, in het westen de overheersende dennenbossen en in het zuiden de gemeente Arona, tot helemaal aan de kust.

CIDERVATEN

De grootste attractie van Cueva Los Almendros zijn de cidervaten waarin kan worden overnacht. Met binnenafmetingen van 1,70 x 2,50 meter heeft het vat een inhoud van 20.000 liter. Roger Kamp heeft drie dergelijke vaten in zijn bezit en hoopt om binnenkort een nog groter exemplaar aan de haak te slaan, waarin naast de slaapkamer ook een keuken en een badkamer kunnen worden geïnstalleerd.

Het landgoed is zowaar een natuurlijk decorum waarin talrijke fruitbomen staan. Vooral de amandelbomen die in het voorjaar in bloei staan geven een Falcon Crest-gevoel, vandaar de naam Cueva Los Almendros

Foto: website Cueva Los Almendros – Ligging en meer foto’s kun je HIER bekijken.

TERUG NAAR STARTSCHERM


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het nieuws op Tenerife. 
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik daarna op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
MSC CRUISES
QUIRON SALUD
Denterife
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

MSC CRUISES

magazine

#277 JULI 2024

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

- Reclame -QUIRON SALUD

gastronomie

seb leeson consulting

weer

Denterife

COLUMN GUY

- Reclame -

COLUMN KIM

KAMER NUMMER 100

FRANSE COMPLIMENTJES

- Reclame -ADVOCAAT TENERIFE

WEETJES

ACHTER DE SCHERMEN

SEB LEESON LEGAL GROUP