zondag, juli 14, 2024
HomeBlogNieuwsSIAM NIGHT PARK
SEB LEESON LEGAL GROUP

SIAM NIGHT PARK

Siam Night Park is een zomerse organisatie die alle zintuigen prikkelen doordat het tropisch waterparkparadijs na zonsondergang wordt omgetoverd tot een magisch decorum.

Hippe muziek, dansende lichten, laserstralen, disconevels en vuureffecten zorgen voor flitsende schaduwen over de kronkelende waterglijbanen, de meander rivier en het zandstrand. Het geheel waarin beelden en geluiden samenkomen tot een waanzinnige nocturne die elke bezoeker vervoert naar een wereld vol fantasie.

Meer openingsdagen

Van 2 juli tot 31 augustus transformeert Siam Night Park het waterwonderland in een magische wereld van pure opwinding en vreugde. Het mooiste, het grootste en het beste waterpark ter wereld wordt onder de dekmantel van de nacht, getransformeerd in een nachtelijke ontspanningsruimte.

Op 2 juli opent Siam Park niet alleen de deuren van zijn nachtelijke versie, het introduceert ook een uitbreiding van de openingsdagen, van twee naar vijf dagen per week. Het wondere waterpark is nu open van dinsdag tot en met zaterdag, gedurende de maanden juli en augustus. Gedurende de opening trakteert een groot licht- en geluidsspektakel, exclusief ontworpen voor deze gelegenheid, elke alle bezoekers en daarmee gaat er een nieuwe seizoen van start.

Beste waterpark ter wereld

Deze uitbreiding komt tegemoet aan de grote vraag naar dit zomerevenement onder de bevolking van Tenerife en de toeristen die de eilanden bezoeken. Deze belangstelling is onder meer gebaseerd op de erkenning die Siam Park geniet binnen de sector van waterparken wereldwijd. Dat resulteert in negen opeenvolgende keren de titel van Traveller’s Choice Best of the Best-awards, binnen de categorie ‘Beste Water- en Themaparken ter Wereld’, samengesteld door het reisportaal TripAdvisor.

Unieke avondervaring

Siam Night Park biedt bezoekers de mogelijkheid om van de attracties te genieten met een heel andere opzet dan overdag. Het evenement omvat een DJ in de strandzone, speciale lichteffecten, lasers, nachtelijke sfeer, cocktailzones en andere elementen die exclusief zijn voor de nachtversie van Siam Park. Deze speciale thematisering komt vooral tot uiting in de hoogste attractie van het park, de Tower of Power, waar speciale effecten worden geactiveerd tijdens de afdaling van de gasten.

Vervoersdiensten

Om de toegang tot het park vanuit het hele eiland te vergemakkelijken, wordt er op woensdag en zaterdag een busdienst vanuit het noorden georganiseerd, met verschillende opstappunten in: Puerto de la Cruz, La Orotava, La Laguna, Santa Cruz en Candelaria
Vanaf het zuiden vertrekt een busdienst met opstapplaatsen in Playa de Las Américas, Los Cristianos en Fañabé.

Kaartverkoop

De tickets zijn al beschikbaar en kunnen worden verkregen via de website van Siam Park , aan de kassa en bij erkende verkooppunten. Net als Siam Park biedt Siam Night Park 50% korting aan inwoners van Tenerife en is het park open zonder leeftijdsbeperking.

Guy Devos © AI Illustration

 TERUG NAAR STARTSCHERM   


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie!
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws op Tenerife.
Vul hieronder uw voornaam

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
MSC CRUISES
QUIRON SALUD
Denterife
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

MSC CRUISES

magazine

#277 JULI 2024

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

- Reclame -QUIRON SALUD

gastronomie

seb leeson consulting

weer

Denterife

COLUMN GUY

EINDE SEIZOEN

- Reclame -

COLUMN KIM

- Reclame -ADVOCAAT TENERIFE

WEETJES

SEB LEESON LEGAL GROUP