maandag, maart 27, 2023
spot_img
HomeBlogPLAGE PRÉFÉRÉE OP TENERIFE

PLAGE PRÉFÉRÉE OP TENERIFE

Hoe omschrijf je een interview op Radio 2 (BE) als je op Tenerife verblijft? Ik weet het ook niet goed. Ik kan geen duidelijk antwoord geven als ze de spreekwoordelijke microfoon op drieduizend kilometer afstand onder je neus duwen.
Het programma heet Plage Préférée en het interview is live. Toevallig zit ik ook aan een plage préférée, maar dan aan de Costa Ariquero, in mijn lievelingsdorp Tajao.
Wat gaan jullie mij vragen? Veel technische tips, weinig inhoud. We zien wel … het gaat in ieder geval over Tenerife.
En dan gaat de telefoon… jawel, met Kim Debrie. Wat een stem, wat een interviewtechniek… ze laat geen seconde radiopauze. Een flinke dame, een radiomonument van dit moment.
Wat ze mij vroeg en wat ik heb geantwoord kun je hier beluisteren.

Met dank aan
- Seb Leeson en Kim Van Aerde (Tenerife Connect)
- Kim Debrie en Inès Boukhalfa (Radio 2)
- Mike Pattyn
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

TOERISTEN ZOEKEN ELKAAR

VAN KUST TOT KUST

WIJ BREKEN UIT

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES