donderdag, juni 13, 2024
HomeBlogNieuwsPALMETUM ‘STER’ VAN DE KERSTPERIODE
spot_img

PALMETUM ‘STER’ VAN DE KERSTPERIODE

Meer dan een miljoen gekleurde ledlampjes en meer dan 100 kilometer bedrading zetten het PALMETUM in Santa Cruz in het middelpunt van de kerstsfeer op Tenerife. Samen worden er 17 grote lichtsculpturen en visuele effecten gevormd die de aandacht op de coronapandemie even op de achtergrond zal plaatsen.

De lichtshow Enciende la Naturaleza steekt de stekker in het contact op 15 december en blijft doorgaan tot 14 februari 2021 om iedereen de kans te geven om dit spektakel bij te wonen. Na Madrid komt niet zoals gepland Barcelona, omwille van het hoog aantal coronabesmettingen, maar Santa Cruz aan de beurt.

De overeenkomst met het bedrijf Letsgo uit Bilbao, verantwoordelijk voor andere succesvolle shows zoals Ghost, De Adams Familie en Dirty Dancing, telt geen extra kost voor het Palmetum, buiten de sponsoring en de publiciteit die de gemeentelijke overheid zal maken voor de lichtshow.
Er werd overeengekomen dat het Palmetum in ruil voor de show 50 cent ontvangt op elk verkocht kaartje. Voor het bedrijf Letsgo bedragen de kosten van de op- en afbouw een slordige 800.000 euro.

De maatregelen van de COVID-19-crisis bepalen de capaciteit die zal worden toegestaan, maar naar schatting zullen er ongeveer 300 mensen gelijktijdig in het Palmetum mogen verblijven, uiteraard met toepassing van ‘afstand houden en mondmaskerdracht’.

De show is gebaseerd op de vier wereldelementen; lucht, vuur, aarde en water. Door licht toe te voegen wordt een magisch aspect geschapen dat het Palmetum zal doen schitteren als een ster in de komende kerstperiode.

Voor diegenen die niet de mogelijkheid hebben om dit jaar het lichtend spektakel te bezoeken is er goed nieuws. Er werd een overeenkomst getekend om de lichtshow in 2021 te laten doorgaan in de Botanische Tuin.

Een voorsmaakje en tickets op Naturaleza Encendida

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
spot_img
spot_img
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

magazine

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

CARRERA POR LA VIDA

HET VOORJAAR CARNAVAL

ZWEMBADGENOEGENS

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img