zaterdag, april 13, 2024
HomeBlogWeetjesONZE REDACTIONELE ETHIEK
spot_img

ONZE REDACTIONELE ETHIEK

Binnen een journalistiek en redactioneel netwerk houden wij ons aan een aantal journalistieke gedragscodes en vooral aan fatsoenlijke ethische regels. Wij weten als geen ander dat het moeilijk is om een onderscheid te maken tussen betrouwbare en onbetrouwbare media op het internet en daarom doen wij extra moeite om de relaties met ons lezerspubliek moreel af te bakenen om daarbij een professionele uitstraling te bevorderen. 

Wij houden eraan de redactionele inhoud strikt, eerlijk, betrouwbaar en transparant te houden en dat doen we op diverse manieren.

De waarheid omtrent de gepubliceerde informatie wordt gecheckt, zo nodig dubbel gecheckt, vooraleer gepubliceerd te worden. Dat is meteen ook de hoofdreden waarom wij dagelijks een beperkt aantal artikelen publiceren. 

Tenerife Connect is een neutrale vzw zonder politieke, godsdienstige of commerciële belangen. Objectiviteit is erg belangrijk en op deze manier schrijven wij steeds vanuit een neutraal standpunt.

De redacteurs beschikken over een uitgebreide kennis en telkens staat de biografische informatie over de auteur onder het desbetreffend artikel. Op deze manier weet u wie het artikel schreef. 

Alle artikels zijn origineel, ook de geherpubliceerde. Wij gebruiken enkel eigen foto’s of afbeeldingen met goedkeuring van de fotograaf of afbeeldingen die niet auteursrechtelijk zijn beschermd. 

Sensationele en misleidende titels worden niet gebruik om geen verwachtingen op te wekken over inhoud die niet in het artikel staat.

We publiceren enkel kwaliteitsartikelen en zoeken naar een voortdurende uitmuntendheid om de lezer dichter bij de informatie te brengen.

Wij staan open voor errata-meldingen. Fouten of verkeerd zinsgebruik kunnen steeds gemeld worden in een reactie (onder het artikel). Wij corrigeren steeds gemelde fouten en leveren strijd tegen een verkeerd Nederlands taalgebruik.

Wij vinden het belangrijk om inhoudelijk duidelijk te zijn en wij blijven ons ervan bewust dat artikels aan de hoogste ethische redactionele normen moeten worden gekoppeld.

TERUG NAAR STARTSCHERM


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het nieuws op Tenerife. 
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik daarna op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

WIJN OP TENERIFE

VIJGEN OP HET MENU

seb leeson consulting

weer

EEN ZONNIGE KERST

KOUDEPUT BOVEN CANARIAS

COLUMN GUY

ZOMERSE KERST OP TENERIFE

HOPELOOS VERLIEFD

VLIEGEN NAAR TENERIFE

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

GLIJDEN OP PLANKEN

spot_img