donderdag, april 18, 2024
HomeBlogNieuwsONZE NIEUWJAARSBRIEF 2024
spot_img

ONZE NIEUWJAARSBRIEF 2024

Het oude jaar is dood, leve het nieuwe jaar. Wij wensen elkaar allemaal een ‘gelukkig’ nieuwjaar en dat menen we. Met geluk bedoelen we ‘gezond’, want dat gegeven staat helemaal bovenaan het leven. Vanaf Tenerife kleurt onze nieuwjaarsbrief 2024 een beetje meer zon en wordt deze ook warmer opgediend, dankzij de zachte temperaturen. Daarvoor zorgteent subtropisch klimaat, de wensen op zich blijven welgemeend.

Wensen slingeren heen en weer, vooral op de sociale media worden er massaal wensen verstuurd. We krijgen er geen genoeg van om elkaar het ‘beste’ toe te wensen. 

Terwijl we afscheid nemen van het oude jaar en voorzichtig de deur openen naar het nieuwe, willen we een moment nemen om onze oprechte dankbaarheid en beste wensen met jullie te delen. Het afgelopen jaar is gevuld geweest met inspirerende ontmoetingen, gedeelde ervaringen en onvergetelijke momenten dankzij de bijzondere gemeenschap die we samen vormen.

Op Tenerife, waar zonnestralen samenkomen met de golven van de oceaan, hebben we een verbinding gevonden die verder gaat dan de geografische ligging. De relatie met onze leden, onze volgers, onze fans en onze abonnees verbindt ons sociaal in alle aspecten.

Terwijl we het nieuwe jaar omarmen, kijken we vol enthousiasme uit naar nieuwe mogelijkheden, kansen en opportuniteiten die ons worden geboden. Moge dit jaar vervuld zijn van vreugde, liefde en de invulling van alle wensen. Dit is de essentie van onze nieuwjaarsbrief 2024.

Laten we samen blijven bouwen aan een bijzondere band, waar elke dag een hoogdag is van de diversiteit en het warme klimaat die Tenerife zo uniek maakt.
2024 wordt een jaar van verandering voor de Nederlandstalige gemeenschap op Tenerife. Het goede nieuws communiceren wij later deze maand. Het is niet alleen goed nieuws, het is ook buitengewoon groot nieuws.

Laten we samen het nieuwe jaar verwelkomen met open armen en open harten. Laten we het nieuwe jaar instappen met een glimlach. We laten 2023 achter voor wat het was en verwelkomen 2024 met vreugde en humor. 

Het team van Tenerife Connect wenst u een gelukkig, gezond en vreugdevol nieuw jaar en hoopt u snel terug te zien op Tenerife!

Met warme groeten,
Het Tenerife Connect team

Gelukkig nieuw jaar allemaal.
Niet abnormaal, 
deze wens in je moedertaal.


Buiten knallen,
vuurwerkballen.
Lichtflitsen maken dit prille jaar
reeds zonneklaar.

Passaat verplaatst de pluimen,
terwijl de mensen duimen
op een gezond leven
met geluk verweven.

(Uit Poëzie en Proza van Gie de Bie)


TERUG NAAR STARTSCHERM


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws op Tenerife. 
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik daarna op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Vorig artikel
Volgend artikel
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

WIJN OP TENERIFE

VIJGEN OP HET MENU

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

GOEDE RESTAURANTS

HOPELOOS VERLIEFD

BESTE KLIMAAT TER WERELD

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

FEESTDAGEN 2018

CRUISETOERISTEN

DODELIJKE SELFIES

spot_img