donderdag, februari 22, 2024
HomeBlogNieuwsNIEUWE REEKS VOORDRACHTEN OVER TENERIFE
spot_img

NIEUWE REEKS VOORDRACHTEN OVER TENERIFE

Het succes van talloze interactieve voordrachten ‘ALLES OVER TENERIFE’ was legio tot corona, midden maart 2020, kwam aandraven en zo goed als het volledige eiland gijzelde en het toerisme verbande. Een jaar later werden de voordrachten opnieuw ingericht, maar onder de geldende coronamaatregelen.
Nu de pandemie stilaan verdwijnt kunnen we corona loslaten en onze pijlen richten op de toekomst waarbij we ons concentreren op een gezond en veilig verblijf op Tenerife.
Iedereen die geïnteresseerd is in Tenerife zal geboeid worden door de vlotte en gezellige uitleg van de auteur van het boek ‘Alles over Tenerife’, De Geschiedenis van Ten Bel’ en van het boek ‘Tenerife, zoveel meer’ dat in december als e-book verschijnt.

Omdat er zoveel variëteit is op Tenerife, moet je 100 jaar worden om alles zelf te ontdekken. Om dat te omzeilen hebben we er iets op gevonden. In een twee uren durende interactieve voordracht kan onwetendheid gesust worden door vragen te stellen.
Gezellig, kleinschalig en familiair op een leuke plaats met zicht op zee. De ingang is gratis en bovendien wordt iedere aanwezige een glaasje cava aangeboden door Westhaven Bay.

De voordracht wordt gecatalogeerd onder de noemer ‘interactief’. Dat wil zeggen dat de toehoorders actief kinnen deelnemen aan de voordracht. Wie een vraag stelt, verdient een antwoord en daarmee zijn er reeds vele tevreden huiswaarts gekeerd.

De postcoronavoordrachten gaan door, één per kalendermaand. Dit is het uitgelezen moment om vragen te stellen en Guy Devos, auteur van diverse boeken over Tenerife, aan de tand te voelen over Tenerife.
Wie reeds een boek in zijn bezit heeft, kan het laten signeren. Wie een boek wil aanschaffen kan dat vóór of na de voordracht, uiteraard gesigneerd.

De voordrachten gaan door in Westhaven Bay – Calle de la Te, 45 in Costa del Silencio (Las Galletas) van 11.00 tot 13.00 uur lokale tijd.
Let wel: voordracht gaat door van 11.00 tot 13.00 uur lokale tijd. Indien uw telefoon of tablet niet is ingesteld op de juiste tijdzone kan er een andere tijd verschijnen in de aankondiging van het evenement.
Vrije ingang – Iedereen welkom


Tot nog toe voorziene data gedurende het winterseizoen 2022-2023:
12 november 2022
10 december 2022
14 januari 2023
11 februari 2023
11 maart 2023
8 april 2023
13 mei 2023
Wie wil deelnemen aan de eerstvolgende opdracht kan dat te kennen geven op de evenementenpagina op facebook, of via een berichtje op Messenger, maar dit is geen verplichting.

Wie een voordracht wil organiseren voor een beperkt aantal mensen op een andere locatie kan dat eenvoudig aanvragen.

Westhaven Bay ligt in Arona, Calle de la Te, 45 in Costa del Silencio (Las Galletas)

TERUG NAAR STARTSCHERM


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het nieuws op Tenerife. 
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

2 REACTIES

  1. Beste, heel interessant wat ik hier lees maar wordt het ook opgenomen zodat mensen in België ?? die ook meer informatie wensen het achteraf ook kunnen bijwonen met een video. Wij wensen ook iets aan te kopen maar kunnen pas volgend jaar komen dus dit zou een heel mooi gebaar zijn ons deze kans te geven. Mvg Christel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

#270 DECEMBER 2023

#269 NOVEMBER 2023

- Reclame -spot_img

gastronomie

VIJGEN OP HET MENU

MOJO EN GOFIO

seb leeson consulting

weer

EEN ZONNIGE KERST

KOUDEPUT BOVEN CANARIAS

COLUMN GUY

HET VOORJAAR CARNAVAL

HOPELOOS VERLIEFD

WIJ BREKEN UIT

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

OVERDAAD SCHAADT

BONT OM DE ARM…

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img