donderdag, mei 23, 2024
HomeBlogNieuwsNIEUWE BEPERKINGEN
spot_img

NIEUWE BEPERKINGEN

De Canarische regering heeft besloten dat Gran Canaria, Tenerife en Fuerteventura, die momenteel in alarmfase 2 (oranje) vertoeven, door de voortdurende stijging van het aantal besmettingen, vanaf maandag 15 maart 2021 om 00.00 uur verstrengde maatregelen worden opgelegd.

Op de drie eilanden wordt de avondklok vervroegd naar 22.00 uur, mogen er maximum vier personen samenkomen en is er opnieuw een capaciteitsvermindering in bars en restaurants.
De maatregelen zullen in principe twee weken duren en zijn geldig tot 28 maart 2021, maar kunnen bij oplopende besmettingen langer duren.

Er worden evenwel geen perimeterbeperkingen worden opgelegd. Men opteerde om in code oranje te blijven met strengere maatregelen, beter dan op te schalen naar een meer verstikkend alarmniveau 3.
Lanzarote wordt verlaagd van niveau 3 (rood) naar niveau 2 (oranje) wegens de goede resultaten en La Palma, La Gomera en El Hierro blijven op niveau 1 (groen).

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
spot_img
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

magazine

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

GOEDKOOP VLIEGEN

POPPENMUSEUM ARTLANDYA

spot_img