zaterdag, februari 24, 2024
HomeBlogNieuwsNIEUWE AANPAK VAN DE TOERISTISCHE DIENSTVERLENING
spot_img

NIEUWE AANPAK VAN DE TOERISTISCHE DIENSTVERLENING

De eilandregering, Cabildo de Tenerife renoveert 36 bestaande lokalen voor de Dienst van Toerisme en voorziet daarvoor twee miljoen euro. Alle toeristische kantoren worden uitgerust naar hedendaagse normen, het kantoor aan de luchthaven Sur is volledig nieuw en wordt binnenkort dominant zichtbaar op de esplanade voor het luchthavengebouw. Alle VVV-kantoren op het eiland – dat zijn er 36 – worden beheerd door zowel het eilandbedrijf als door de gemeenten.

Indien Tenerife het toeristisch imago op het eiland wil verbeteren, moeten de middelen daarvoor worden aangepakt en worden gemoderniseerd. Niet alleen de behuizing, ook de informatica die is gekoppeld aan de dienstverlening moet voldoen aan de eisen van vandaag. De kantoren moeten zichzelf opnieuw uitvinden om als ervaringsdeskundige te worden ingezet, met een imago en dienstverlening die zijn aangepast aan de nieuwe gewoonten van de consument.

Vernieuwingsaanpak

De voorzitter van de Cabildo, Pedro Martín, wijst erop dat de kantoren zichzelf opnieuw moeten uitvinden om een nieuw imago, uitrusting en kwaliteitsdiensten aan te bieden die aangepast zijn aan de hedendaagse normen en aan de gewoonten van de consument. De architectuur en de binneninrichting van de kantoren zullen worden vernieuwd, evenals de digitale uitrusting.

De directeur van het departement Toerisme, Laura Castro, benadrukt dat de overheid ernaar streeft om een wereldwijd imago van kwaliteitspromotie van het eiland te genereren en in stand te houden. Dankzij de vernieuwingsaanpak van het netwerk zullen bezoekende toeristen beschikken over informatie van hoge kwaliteit, met een eenvormig en gemakkelijk herkenbaar imago op elk eiland.

Meer VVV-kantoren

Het investeringsprogramma heeft een looptijd van 5 jaar tussen 2022 en 2026, in coördinatie met de gemeenteraden, waarmee bilaterale overeenkomsten zullen worden gesloten over de nieuwe exploitatievoorwaarden van de bureaus en de door de partijen aangegane verbintenissen, alsmede over het financieringssysteem voor de in die bureaus uit te voeren acties.

Het programma voorziet in de uitvoering van verschillende verbeteringswerkzaamheden naar gelang de behoeften. Sommige kantoren worden gesloopt en opnieuw opgebouwd, zoals in het geval van het toeristenbureau op de luchthaven Tenerife Sur. Daar is het oude gebouw reeds volledig gesloopt en wordt het nieuwe kantoor momenteel opgetrokken. Er zijn ook plannen om meer kantoren op het eiland te bouwen.

Wie wil weten waar de toeristische centra zijn gevestigd kan dat HIER bekijken

TERUG NAAR STARTSCHERM

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

#270 DECEMBER 2023

#269 NOVEMBER 2023

- Reclame -spot_img

gastronomie

VIJGEN OP HET MENU

MOJO EN GOFIO

seb leeson consulting

weer

EEN ZONNIGE KERST

KOUDEPUT BOVEN CANARIAS

COLUMN GUY

CARRERA POR LA VIDA

LENTE OP HET EILAND

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img