donderdag, juli 18, 2024
HomeBlogNieuwsNIEUW HOTELCONCEPT IN ADEJE
SEB LEESON LEGAL GROUP

NIEUW HOTELCONCEPT IN ADEJE

Princess Inspire Tenerife komt op de proppen met een nieuw hotelconcept. Het hotel heette  tot in het coronajaar 2021 Bahía Princess en liet zich gedurende twintig jaar beoordelen door tevreden klanten met duizenden reviews waarin lovende woorden werden geschreven.
Na een volledige renovatie van zeven maanden en een investering van 15 miljoen euro breidt het hotelcomplex na meer dan 23 jaar zijn diensten uit en wordt het hét symbool van vernieuwing en renovatie binnen de hotelsector in het toeristische zuiden van Tenerife en ver daarbuiten.

Het nieuwe Princess Inspire Tenerife vierde de officiële opening van zijn nieuwe concept met een optreden van de Eurovisiezangeres Soraya, die haar optreden kaderde in een schitterend eerbetoon aan de oprichter van de hotelketen. José Cabrera Blanh (✞10/04/2021), was in de jaren ‘60 de vernieuwer van het toerisme in Salou (Tarragona) en in de jaren ‘80 zijn carrière en imperium uitbreidde naar de Canarische Eilanden, met een dozijn hotels, en naar de Verenigde Staten. Soraya zong ‘A mi manera’ samen met de presentator Roberto Herrera.

20.000 hotelkamers

Op het event werd de oprichter bewonderd als de man die begon als ober in het Savoy in Londen en in staat was een toeristisch hotelimperium uit te bouwen op de Canarische Eilanden van ruim 20.000 kamers waarbij 7.000 banen werden gecreëerd. De huidige directeur van Princess Hotels en Daniel Salá, directeur van Princess Inspire Tenerife, waren het roerend eens in de omschrijving dat de hotelketen als een grote familie moet worden beschouwd.

Na de totaalrenovatie ziet het hotel er stralend uit. De grandeur overweldigt niet, maar verwelkomt elkeen die er binnenstapt, zei de burgevader van Arona. Het is een voorrecht om dit hotel twee keer in te wijden, niet omdat het zo oud is, maar omdat het zo snel gerenoveerd is”.

Grieks-Romeinse stijl

De huidige CEO van Princess Hotels & Resorts, Robert Cabrera Plana, heeft een boontje voor Tenerife. Hij nam het imperium van zijn vader zaliger over, na een niet-aflatende inzet gedurende jaren aan de zijde van zijn vader. Momenteel zijn er 12 hotels op de Canarische Eilanden. Meer dan 23 jaar geleden, op 7 november 1999, werd het Bahía Princess Hotel geopend als 4-sterren familiehotel. Sinds de opening is de acceptatie van de bezoekers overweldigend, met een herhalingspercentage van meer dan 46%. Het hotel is een symbool geworden op de Costa Adeje en een referentie voor talloze touroperators en tienduizenden toeristen die tevreden hun vakanties hebben doorgebracht.

Het gebouw valt op door zijn imposante architectuur in Grieks-Romeinse stijl. Grote witte zuilen en de centrale koepel stralen een bijzondere charme uit. Na een investering van meer dan 15 miljoen euro in de renovatie van het hotel, heropende het hotel op 11 november 2022 voor het eerst zijn deuren met een nieuwe naam en nieuwe diensten. Op vrijdag 23 februari 2023 werd de officiële opening gehouden met een een heuse openingsshow in aanwezigheid van talloze prominenten. 

Totaalbeleving

Ongetwijfeld zet Princess Hotels verder in op innovatie, technologie, design en de kapitaalkracht van de hotelketen Princess. Alle details zijn doordacht en ontworpen voor een bloeiend segment, dat op zoek is naar exclusiviteit, een warme sfeer, gedifferentieerde diensten en een revolutionair concept voor een hotel van deze categorie.

De eigen structuur van het hotel en de invoeging van moderne elementen hebben een perfecte symbiose gecreëerd voor genot, ontspanning en comfort. De nieuwe faciliteiten omvatten 266 kamers, twee restaurants, vier bars, een welnesscentrum met ontspanningsruimte en massagecabines, een fitnessruimte met uitzicht op het zwembad en drie solariums op drie verschillende niveau’s, waarvan één exclusief voor klanten die gebruik maken van de ‘Essence Service’. 
De investering in digitale en audiovisuele systemen voor shows en events betekent een sprong voorwaarts in de animatie waarbij muziek, shows en interactie met de gasten centraal staan.

De website van Princess Hotel Tenerife kan HIER geraadpleegd worden. 

TERUG NAAR STARTSCHERM


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het nieuws op Tenerife. 
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik daarna op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
MSC CRUISES
QUIRON SALUD
Denterife
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

2 REACTIES

  1. Hoe zit het met de laadpalen voor de hybride( plug-in ) en electrische wagens !? Zijn de brandstoffen aan de tankstations nog zo goedkoop , teneinde dat ik daar was de prijs duidelijk minder dan hier in België en Nederland?! Dit jaar gaan we terug naar tenerife , mijn tweede thuis he . Gr

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

MSC CRUISES

magazine

#277 JULI 2024

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

- Reclame -QUIRON SALUD

gastronomie

seb leeson consulting

weer

Denterife

COLUMN GUY

DE TIJD VAN TOEN

GOEDE RESTAURANTS

CARRERA POR LA VIDA

- Reclame -

COLUMN KIM

TIJD HEEFT VLEUGELS

BOFFEN EN BLAZEN…

ALS DE JONGE WIJN BLOEIT…

- Reclame -ADVOCAAT TENERIFE

WEETJES

SEB LEESON LEGAL GROUP