zaterdag, mei 18, 2024
HomeBlogNieuwsNIEUW BOEK OVER TENERIFE
spot_img

NIEUW BOEK OVER TENERIFE


Nieuw boek over Tenerife

‘Tenerife, zoveel meer’ is het nieuwste boek van auteur Guy Devos dat op 1 december 2022 als e-book (pdf en e-pub) verschijnt. 
Meer dan 226.000 woorden in een boek toveren doe je niet in een week, zelfs niet in een maand. Twee jaar heeft de auteur erover gedaan om 350 nieuwe onderwerpen aan te snijden die niet zijn gepubliceerd in het eerste boek ‘Alles over Tenerife’ 
En omdat niet ‘alles’ over Tenerife in het boek ‘Alles over Tenerife’ is verschenen, verschijnt deel twee in deze reeks.

Zijn grootste angst was, na zijn opruststelling bij de Kortrijkse brandweer, om in saaiheid te leven, maar dat saai gegeven vindt hij niet terug op Tenerife en dat is beter dan te zitten wachten tot er iets engs gebeurt. En terwijl in zijn hoofd alle draadjes nog goed met elkaar verbonden zijn heeft hij van dat goed functionerende geheel gebruik gemaakt om een nieuw boek te schrijven. Het derde, of tweede lijvig werk in deze reeks.

Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier de middelen, terwijl betrokkenheid het bindmiddel is. Wat daar uitvloeit wil hij met iedereen delen. Hij moest het dus zelf eerst ontdekken, daarna pas kon hij het verwoorden, want we zitten allemaal met duizend draden aan onze herkomst vast. Hij niet, Guy Devos werd naar eigen zeggen op de verkeerde plaats geboren en is sedert lange tijd verslaafd aan dat ene eiland in de blauwe oceaan.


Oorzaak en aanleiding

De inhoud van het boek is rechtevenredig met het aantal vragen die hij de voorbije tien jaar heeft ontvangen van mensen die hem als WikiGuy of als Guygle hebben geraadpleegd om een antwoord te krijgen op die ene vraag over Tenerife die voor hen onbeantwoord bleef. De boeken zijn er gekomen nadat hij honderdeneen keer via sociale media, private berichten en via e-mail een antwoord heeft gegeven op vragen, onduidelijkheden, misverstanden en onwaarheden. En ja, hij heeft ook meermaals krachtig gereageerd op grote leugens en kleine onwaarheden die op social media werden rondgestrooid.

Hij heeft zijn leven lang een inwendige drang gehad om zijn kennis te delen met anderen, met zielsgenoten, met gelijkgestemden. Dat heeft hij nog altijd. 
Er is zoveel nieuwsgaring en informatie, er zijn zoveel verschillende items en interessante dingen over het subtropische Tenerife die de wereld kunnen ingestuurd worden, dat ook diegenen die Tenerife niet hebben ingeslikt, kunnen worden gevoed met deze informatie. Daardoor wordt er op Tenerife, elke tweede zaterdag van de maand (uitgezonderd in de zomermaanden) een voordracht gegeven die door een geïnteresseerd publiek graag wordt bijgewoond.

Kortom, met zijn nieuwste boek wil Guy Devos zijn kennis over het eiland opnieuw delen met iedereen. Het nieuws en de info waardoor menigeen wordt geboeid heeft hij neergeschreven, en om het bij de interessent te krijgen heeft hij opnieuw een boek ingeschakeld.

Boekvoorstelling op Tenerife.


Op zaterdag 10 december 2022 wordt het boek op Tenerife voorgesteld in de gekende horecazaak Westhaven Bay in Costa del Silencio (Arona) van 14.00 tot 18.00 uur. 
De auteur zal het ‘hoe, wat en waarom’ omtrent deze uitgave op zijn eigen ludieke manier presenteren waarna hij een moment inlast voor persoonlijke ontmoetingen.

Wie zich het e-book wil aanschaffen op de voorstelling kan dat door 15,00 euro te betalen en zich in te schrijven met naam + voornaam, een geldig e-mailadres en de keuze van de versie (pdf of e-pub). Het boek wordt binnen de 24 uur per e-mail opgestuurd.

Geen gedrukte versie

Belangrijk is te melden dat het boek niet wordt gedrukt omwille van het grote volume – 721 pagina’s formaat A4 – en door de honderden illustraties, afbeeldingen en foto’s die in het e-book zijn verwerkt.

Verschenen boeken

Alles over Tenerife (2017) – ISDN 978 94 021 7631 5 – Bestellen
De geschiedenis van Ten Bel (2020) – ISDN 978 94 021 5104 6 – Bestellen
Tenerife, zoveel meer (2022) – ISDN 978 94 646 5852 1 – Bestellen

Boek Guy Devos, Tenerife, zoveel meer (2022) – ISDN 978 94 646 5852 1

TERUG NAAR STARTSCHERM


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het nieuws op Tenerife. 
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
spot_img
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

magazine

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

GELUK OP EEN EILAND

HOPELOOS VERLIEFD

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

NIEUW EILAND IN DE MAAK

STEENMANNETJES VERDWIJNEN

VIRUSSEN OP TENERIFE

spot_img