donderdag, juli 18, 2024
HomeBlogNieuwsNIET IEDEREEN IS TEVREDEN
SEB LEESON LEGAL GROUP

NIET IEDEREEN IS TEVREDEN

Een verlengd weekend dat vier dagen duurt zou iedereen tevreden moeten stellen, maar helaas is dit niet zo. Dergelijk weekeinde is de ideale motor om mobiliteit te activeren. Enerzijds wordt het koopgedrag aangemoedigd, anderzijds is de drang naar uitstapjes groter dan normaal.
Handelaars en zakenlieden, artsen en politici eisen meer beperkingen om besmetting een halt toe te roepen en vragen de regering van de Canarische Eilanden bovendien om meer coördinatie en meer controlemiddelen inzake het COVID-19-beleid.

Dit is de visie die verschillende actoren van de samenleving op Tenerife hebben over het halen of falen van de beperkende maatregelen die sinds zaterdag op het eiland Tenerife van toepassing zijn. Zaterdag waren er 133 besmettingen, zondag werden er 91 positieve COVID-19-besmettingen geregistreerd. Het aantal besmettingen neemt maar niet af en met twee feestdagen op rij – vandaag en morgen – ziet het er niet naar uit dat de bevolking zich zal isoleren.

Wat zakenmensen, dokters en politiekers met elkaar eens zijn, is dat gezondheid boven alles staat en dat daaraan iets moet worden gedaan. Controles op de capaciteit in winkelcentra, op het openbaar vervoer, meer trackers, meer tests en meer sancties zijn slechts enkele van de zaken die aan de overheid worden gevraagd.
Voorzitter van de eilandregering Pedro Martin, spreekt zijn bezorgdheid uit over de gegevens en bewijst de noodzaak om meer drastische maatregelen te nemen en tegelijkertijd onverantwoordelijk gedrag strenger te sanctioneren.
De Provinciale Federatie van Bouwondernemingen (Fepeco), bij monde van voorzitter

Santa Cruz en La Laguna zijn de twee steden die het meest getroffen zijn door de de tweede golf van de coronapandemie. Schepen/wethouder José Manuel Bermúdez in Santa Cruz, zegt dat er maatregelen zijn die al lang geleden genomen moesten worden, en andere maatregelen die niet kunnen worden gecombineerd met elkaar, zoals het sluitingsuur van de horeca om 23.00 uur en de aanvang van de avondklok, ook om 23.00 uur.
In elk geval zullen er extramaatregelen moeten worden genomen om de besmettingsgraad in grootstedelijke gebieden drastisch te doen zakken.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
MSC CRUISES
QUIRON SALUD
Denterife
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

MSC CRUISES

magazine

#277 JULI 2024

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

- Reclame -QUIRON SALUD

gastronomie

seb leeson consulting

weer

Denterife

COLUMN GUY

- Reclame -

COLUMN KIM

- Reclame -ADVOCAAT TENERIFE

WEETJES

VOOR ONZE LIEVELINGEN

TERUG OP REIS

ONZE GEDRAGSREGELS

SEB LEESON LEGAL GROUP