donderdag, juni 24, 2021
spot_img
HomeBlogNieuwsNEDERLANDERS HALEN OPGELUCHT ADEM

NEDERLANDERS HALEN OPGELUCHT ADEM

Nederlanders halen opgelucht adem door de afgelasting van de quarantainemaatregelen en de PCR-test bij terugkeer uit een aantal Spaanse regio’s. De Nederlandse overheid raadt niet-noodzakelijke reizen naar Spanje nog steeds af, maar wie de reiskriebels niet langer kan ondergaan, is minstens verlost van een controlestaaf in de neus en een opsluiting.

Spanje blijft grotendeels roodgekleurd maar een aantal deelgebieden kunnen voortreffelijke besmettingscijfers voorleggen en ontsnappen aldus aan de strenge voorwaarden bij het terugreizen naar Nederland.
De Canarische Eilanden (Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote + La Graciosa, Fuerteventura, La Gomera, La Palma en El Hierro) en de Balearen (Mallorca, Ibiza, Menora en Formentera) zijn de goede leerlingen van de klas en wie terugkeert uit deze gebieden is vrijgesteld van een PCR-, TMA- of LAMP-test en hoeft geen certificaat meer voor te leggen.
Er geldt geen enkele testverplichting meer en thuisquarantaine hoeft ook niet meer.

Het gezondheidsformulier moet wel nog worden ingevuld 48 uur voor aankomst in Nederland. Bij aankomst kan er naar de QR-code worden gevraagd.
Alle informatie nodig om te reizen van en naar Spanje, van en naar de enclaves Ceuta en Melilla en tussen de eilanden en de archipels onderling kan worden geraadpleegd op de website Nederland Wereldwijd van de Nederlandse overheid.

Om naar Tenerife te reizen moet je wel nog in het bezit zijn van een negatieve PCR-, TMA- of antigeentest die maximaal 72 uur eerder werd afgenomen.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
close
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

TRADITIONELE VISVANGST

NEP OF NAMAAK

IK VLIEG NAAR TENERIFE

COLUMN KIM

BONT OM DE ARM…

FRANSE COMPLIMENTJES

WAAR EEN WIL IS

- Reclame -spot_img

WEETJES

TEN BEL – PUBLICATIE

UFO’S BOVEN CANARIAS?