zaterdag, september 30, 2023
spot_img
HomeBlogNieuwsMIJN RECLAME OP TENERIFE

MIJN RECLAME OP TENERIFE

Regelmatig bereiken er ons berichten en vragen over de mogelijkheden om reclame te maken op Tenerife voor land- en taalgenoten. Veelal schrikken handelaars en zelfstandigen van de hoge prijzen die her en der worden gevraagd om publiciteit te maken voor hun zaak op dit subtropisch eiland. Omdat wij respect hebben voor elkeen en vooral omdat wij bijgrip opbrengen voor de soms moeilijke financiële omstandigheden, hebben we daarop iets leuk bedacht..

Wat doet u om uw zaak en/of uw producten op Tenerife in het daglicht wil plaatsen? Dan zoek u een partner die over de mogelijkheden beschikt om een ruim Nederlandstalig publiek te bereiken die ‘zot’ is van Tenerife, er veel naartoe reist, er langer verblijft of er zelfs woont. En vooral, aan prijzen die betaalbaar zijn voor iedereen.

Reclame hoeft niet duur te zijn

Reclame maken hoeft niet duur te zijn en moet toegankelijk blijven voor Jan en alleman. Wij hebben de prijzen doelbewust laag gehouden om kleinere handelszaken toe te laten om mee te spelen op een betaalbare publicitaire markt. Reclame hoeft niet duur te zijn om potentiële klanten te bereiken, reclame moet wel bij het juiste doelpubliek aankomen.

Tenerife Connect is een waardige en betrouwbare partner die tienduizenden toeristen en residenten op Tenerife bereikt via een aantal platforms op het internet, zowel via een eigen druk geraadpleegde website als via sociale netwerken.

Onze platforms

De website www.tenerifeconnect.be heeft een potentieel van ruim 1.600.000 bezoekers per jaar en de Facebookgroep ’Tenerife voor Nederlandstaligen‘ verzamelt 33.000 leden. Daarenboven wordt de FB-pagina ‘Tenerife Connect Info’ gevolgd door bijna 11.000 personen. Een pagina die reeds honderden recensies mocht ontvangen en die bol staat met gewaardeerde commentaren.
Duizenden abonnees krijgen elke maand de Nieuwsbrief Tenerife Magazine in hun mailbox. Deze newsletter wordt gratis verdeeld, als u bent ingeschreven – dat kan u onderaan dit artikel doen.

Wij bereiken uw klanten

Tenerife Connect is dus een waardige partner om uw naam en/of producten te promoten. Daarvoor hebben wij een aantal formules uitgewerkt waaraan u kan deelnemen als publicist tegen een kleine bijdrage. De advertentieprijzen zijn erg aantrekkelijk en bijzonder laag in verhouding met het aangeboden lezers-equivalent. 
Wij bereiken het publiek dat u zoekt en zetten de klanten af voor uw deur. U hoeft ze enkel binnen te laten.

Bent u geïnteresseerd, laat stuur dan uw e-mailadres geworden naar guy@tenerifeconnect.com en u ontvangt dan snel de verschillende mogelijkheden, de modaliteiten en de prijzen om reclame te maken.
Tenerife Connect is hét medium voor alles wat met Tenerife te maken heeft.

TERUG NAAR STARTSCHERM


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het nieuws op Tenerife. 
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

HET VOLMAAKTE LEVEN

IK KOM ERAAN

WIJ BREKEN UIT

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img
- Reclame -spot_img

WEETJES