dinsdag, juli 23, 2024
SEB LEESON LEGAL GROUP

MIJN DAG

Hoe je je dag doorbrengt hangt hoofdzakelijk af van de locatie waar je verblijft, van het weer, van je sociale omgang en van obligatoire aangelegenheden. Ik ben er mij terdege van bewust dat voor veel lezers het weekend heilig is en ik verontschuldig mij alvast bij diegenen die moeten werken. Ik heb het vandaag naar mijn zin; de enige zaterdag in de week, de rest zijn zondagen.

Ik heb mij neergevlijd aan het strand, weliswaar op keien – en toch blijft het een strand – terwijl een zeebries mijn lichaam koel houdt. Diezelfde zeebries, aangepord door een zuchtende passaatwind, heeft ervoor gezorgd dat mijn parasol – nodig om in een schaduwrijke omgeving mijn tablet te kunnen lezen – van het ene ogenblik in het andere, veranderde in een paragua. Ik mocht dus ook de oceaan induiken om deze terug op het droge te brengen.

Genieten

Ik koester mij verder in de zon, de buitentemperatuur bedraagt ruim 25° Celsius, het zeewater doet het iets minder goed met 20 graden.

Ik verveel mij niet op deze zaterdag waarop het dorp volloopt met Tinerfeños uit het noorden die naar het zonnige zuiden zijn afgezakt om een restaurant vol met verse vis te bezoeken. Ik geniet van kleine en grote dingen, zelfs van de keien die hard zitten. De oceaan en de thermische stralen van de zon verblijden mij het meest. Een moment dat ik iedereen wil aanbevelen.

Ik weet dat er zich lezers ongelukkig zullen voelen bij het lezen van dit stukje. Deze uitzonderlijke meteorologische omstandigheden doen zich niet overal voor, daarom gun ik ook hen, een plekje onder de zon.

Voordracht

Vandaag is een speciale dag en van dergelijke dagen hou ik erg veel. Er staat een voordracht op het programma waar ik de aanwezigen wegwijs maak en informatie verschaf over het reilen en zeilen op Tenerife. In deze uiteenzetting staat interactie met de toehoorders voorop. Daarbij krijgen de aanwezigen de mogelijkheid om vragen te stellen op die ene of andere vraag die steeds onbeantwoord is gebleven. Eerdere voordrachten hebben aangetoond dat een aandachtig publiek tientallen vragen kan afvuren. Meestal kan ik daarop een zinnig antwoord formuleren, soms moet ik het antwoord schuldig blijven en dan zeg ik dat eerlijk. 
Mijn initialen GDV staan voor mijn naam en niet voor God De Vader, zoals kwade tongen beweren. Ook ik, weet niet alles over Tenerife en dat geloven sommige mensen niet. 

Nog een waardevolle tip: ben je niet op Tenerife aanwezig, dan kun je jezelf ernaartoe brengen zonder je één meter te verplaatsen. Klik daarvoor op één van de vijfenveertig webcams die netjes en overzichtelijk worden weergegeven op onze webpagina WEBCAMS

Ik wens de geachte lezer een fijn weekend.

TERUG NAAR STARTSCHERM


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het nieuws op Tenerife. 
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik daarna op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
MSC CRUISES
QUIRON SALUD
Denterife
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

MSC CRUISES

magazine

#277 JULI 2024

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

- Reclame -QUIRON SALUD

gastronomie

seb leeson consulting

weer

Denterife

COLUMN GUY

WIJ ZIJN DE PINEUT

GOEDE RESTAURANTS

- Reclame -

COLUMN KIM

- Reclame -ADVOCAAT TENERIFE

WEETJES

SEB LEESON LEGAL GROUP