dinsdag, oktober 3, 2023
spot_img
HomeBlogNieuwsMEER BESMETTINGEN OP TENERIFE DAN OP GRAN CANARIA

MEER BESMETTINGEN OP TENERIFE DAN OP GRAN CANARIA

Op de Canarische Eilanden werden er gisteren 115 nieuwe gevallen van het coronavirus geregistreerd. Op Tenerife zijn er 76 bijgekomen, op Gran Canaria slechts 23, wat de teller op respectievelijk op 8.688 en 9.351 besmettingen zet.
Door het feit dat de geaccumuleerde incidenties voor 14 dagen op Tenerife boven de 132 gevallen per 100.000 inwoners staat, is het eiland gedoemd om het rode verkeerslicht aan te houden tot 10 december.

Tenerife doet het niet zo goed en loopt in op het aantal besmettingen op Gran Canaria. Het verschil wordt per dag kleiner.
Tenerife telt sinds het begin van de pandemie 8.688 besmettingen, 76 meer dan de dag ervoor. Daardoor zijn er nu 2.875 mensen getroffen door het COVID-19-virus, waarvan 1.146 in de hoofdstad Santa Cruz, waardoor Tenerife nu de hoogste besmettingsgraad van het coronavirus heeft met 27% van alle Canarische gemeenten.

Op Lanzarote kwamen er 7 besmettingen bij en staat de teller op 1.393. Op Fuerteventura kwamen er vijf bij en zijn er 897 besmettingen geteld. La Palma doet het goed, zonder bijkomende besmettingen, de teller staat op 213.
La Gomera registreerde drie nieuwe positieve diagnoses en staat op 112.
De beste leerling van de klas is El Hierro, zonder nieuwe gevallen, met een totaal van 69 corona-infecties.

Meer cijfers en statistieken staan in het dagelijks geüpdatete artikel op www.tenerifeconnect.be

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

BONT OM DE ARM…

BOFFEN EN BLAZEN…

- Reclame -spot_img
- Reclame -spot_img

WEETJES