donderdag, mei 23, 2024
HomeBlogNieuwsMEER BESMETTINGEN OP TENERIFE DAN OP GRAN CANARIA
spot_img

MEER BESMETTINGEN OP TENERIFE DAN OP GRAN CANARIA

Op de Canarische Eilanden werden er gisteren 115 nieuwe gevallen van het coronavirus geregistreerd. Op Tenerife zijn er 76 bijgekomen, op Gran Canaria slechts 23, wat de teller op respectievelijk op 8.688 en 9.351 besmettingen zet.
Door het feit dat de geaccumuleerde incidenties voor 14 dagen op Tenerife boven de 132 gevallen per 100.000 inwoners staat, is het eiland gedoemd om het rode verkeerslicht aan te houden tot 10 december.

Tenerife doet het niet zo goed en loopt in op het aantal besmettingen op Gran Canaria. Het verschil wordt per dag kleiner.
Tenerife telt sinds het begin van de pandemie 8.688 besmettingen, 76 meer dan de dag ervoor. Daardoor zijn er nu 2.875 mensen getroffen door het COVID-19-virus, waarvan 1.146 in de hoofdstad Santa Cruz, waardoor Tenerife nu de hoogste besmettingsgraad van het coronavirus heeft met 27% van alle Canarische gemeenten.

Op Lanzarote kwamen er 7 besmettingen bij en staat de teller op 1.393. Op Fuerteventura kwamen er vijf bij en zijn er 897 besmettingen geteld. La Palma doet het goed, zonder bijkomende besmettingen, de teller staat op 213.
La Gomera registreerde drie nieuwe positieve diagnoses en staat op 112.
De beste leerling van de klas is El Hierro, zonder nieuwe gevallen, met een totaal van 69 corona-infecties.

Meer cijfers en statistieken staan in het dagelijks geüpdatete artikel op www.tenerifeconnect.be

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
spot_img
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

magazine

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img