vrijdag, april 19, 2024
HomeBlogWeetjesLEUKE EN INTERSSANTE WEBSITES
spot_img

LEUKE EN INTERSSANTE WEBSITES

Het overheidsbedrijf Grafcan heeft in het Territoriale Informatiesysteem van de Canarische Eilanden (SITCAN) bijgewerkt. Een recent stratenplan met meer dan 42.400 locaties en 1.474 wegen die de actuele mobiliteitssituatie moet weergeven is verschenen op de website van VISOR. Alle straten, wegen, parken en pleinen van alle eilanden staan in een deftige layout en alle data is vrij te raadplegen door iedere belanghebbende.

Er werden 401 aanpassingen verricht aan de wegenkaarten in 38 gemeenten en 95 interessante bezienswaardigheden toegevoegd in 27 gemeenten. De update vergemakkelijkt de lokalisatie van de 36.748 referentiepunten op de archipel via het portaal van IDECanarias (Infraestructura de Datos Espaciales de Canarias), een dienst die ook informatie verschaft over 46.138 wegen en 506.874 locaties op de eilanden.

Een andere zienswijze

De bijgewerkte informatie, die kan worden geraadpleegd via de IDECanarias-viewer op de website van VISOR, wordt aangeboden als een onlinedienst en bestaat uit gegevens over stedelijke gebieden, met inbegrip van alle openbare wegen en plaatsen, toegangspoorten, voetgangersgedeelten en bezienswaardigheden op alle eilanden. De locaties bevatten behorende informatie zoals de naam, het type en de code van de weg, de gemeente, de geografische gegevens en de datum van herziening van het stratenplan.

Interessant en populair

De belangrijkste exponent van de strategie voor de verspreiding van geografische en territoriale informatie van de archipel is het SITCAN, dat diensten en producten op het gebied van territoriale informatie toegankelijk maakt via verschillende webplatforms.
De leuke websites met vooral interessante informatie zijn IDECanariasGRAFCAN en het open dataportaal SITCAN.

TERUG NAAR STARTSCHERM


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het nieuws op Tenerife. 
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik daarna op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

WIJN OP TENERIFE

VIJGEN OP HET MENU

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

WIJ ZIJN DE PINEUT

ZWEMBADGENOEGENS

WIJ BREKEN UIT

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img