dinsdag, oktober 3, 2023
spot_img
HomeBlogNieuwsKORTE BERICHTEN (60)

KORTE BERICHTEN (60)

EEN BEKNOPTE SYNTHESE UIT PERSBERICHTEN DIE EEN RELATIE HEBBEN MET TENERIFE EN DAARDOOR INTERESSANT EN RELEVANT ZIJN VOOR NEDERLANDSTALIGE LEZERS.

* In La Laguna worden politieagenten uit Duitsland, Texas en Californië opgemerkt; 12 buitenlandse agenten patrouilleren mee met hun Canarische collega’s in het kader van het uitwisselingsproject Star Internacional Police Exchange.

* Het bouwskelet van een hotel aan de kust van Añaza dat onafgewerkt staat door verschillende bouwovertredingen vertoond structurele problemen inzake veiligheid; deze mamotreto, gebouwd in de vorige eeuw, zou wel eens vroeger kunnen afgebroken worden dan voorzien.

* De eilandregering heeft de tweede editie van de internationale wijnbeurs Concurso Internacional de Vinos del Atlantico voorgesteld; de CIVA 2016 gaat door van 15 tot 17 juni in El Sauzal.

* In Santa Cruz werden 21 overtredingen vastgesteld op het onwettig gebruik van de openbare weg; vooral de horecabedrijven hebben gezondigd en moeten opdraaien met het betalen van een boete tussen € 100 en € 800.

* € 1,9 miljoen is het bedrag dat wordt voorzien voor het onderhoud van het Nacional Parque del Teide; er komt beslist ooit een dag dat wij allemaal zullen meebetalen aan de infrastructuur en het onderhoud van een der mooiste nationale parken ter wereld.

* Dorada, het bier dat gebrouwen wordt met het zuiverste Teidewater heeft zich in de prijzen gewerkt; een gouden medaille en een driesterrenkwalificatie werden toegekend aan de ‘Dorada Especial’ door World Quality Selections 2016.

* Het Ministerie van Toerisme gaat opnieuw toeristen rekruteren in Rusland en Polen; zowel in Moskou als in Sint-Petersburg werden contacten gelegd met reisagenten en touroperators.

* De voorstelling van de Tenerife Lan Party editie 2016 is een feit; opnieuw zullen tienduizenden personen op een of andere manier deelnemen aan het grootste nationaal evenement van 12 tot 17 juli in het Recinto Ferial de Tenerife.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Vorig artikel
Volgend artikel
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

MEER DAN 29.000 LEDEN

WIJ BREKEN UIT

BESTE KLIMAAT TER WERELD

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img
- Reclame -spot_img

WEETJES