dinsdag, april 23, 2024
HomeBlogNieuwsKORTE BERICHTEN (60)
spot_img

KORTE BERICHTEN (60)

EEN BEKNOPTE SYNTHESE UIT PERSBERICHTEN DIE EEN RELATIE HEBBEN MET TENERIFE EN DAARDOOR INTERESSANT EN RELEVANT ZIJN VOOR NEDERLANDSTALIGE LEZERS.

* In La Laguna worden politieagenten uit Duitsland, Texas en Californië opgemerkt; 12 buitenlandse agenten patrouilleren mee met hun Canarische collega’s in het kader van het uitwisselingsproject Star Internacional Police Exchange.

* Het bouwskelet van een hotel aan de kust van Añaza dat onafgewerkt staat door verschillende bouwovertredingen vertoond structurele problemen inzake veiligheid; deze mamotreto, gebouwd in de vorige eeuw, zou wel eens vroeger kunnen afgebroken worden dan voorzien.

* De eilandregering heeft de tweede editie van de internationale wijnbeurs Concurso Internacional de Vinos del Atlantico voorgesteld; de CIVA 2016 gaat door van 15 tot 17 juni in El Sauzal.

* In Santa Cruz werden 21 overtredingen vastgesteld op het onwettig gebruik van de openbare weg; vooral de horecabedrijven hebben gezondigd en moeten opdraaien met het betalen van een boete tussen € 100 en € 800.

* € 1,9 miljoen is het bedrag dat wordt voorzien voor het onderhoud van het Nacional Parque del Teide; er komt beslist ooit een dag dat wij allemaal zullen meebetalen aan de infrastructuur en het onderhoud van een der mooiste nationale parken ter wereld.

* Dorada, het bier dat gebrouwen wordt met het zuiverste Teidewater heeft zich in de prijzen gewerkt; een gouden medaille en een driesterrenkwalificatie werden toegekend aan de ‘Dorada Especial’ door World Quality Selections 2016.

* Het Ministerie van Toerisme gaat opnieuw toeristen rekruteren in Rusland en Polen; zowel in Moskou als in Sint-Petersburg werden contacten gelegd met reisagenten en touroperators.

* De voorstelling van de Tenerife Lan Party editie 2016 is een feit; opnieuw zullen tienduizenden personen op een of andere manier deelnemen aan het grootste nationaal evenement van 12 tot 17 juli in het Recinto Ferial de Tenerife.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Vorig artikel
Volgend artikel
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

GOFIO LEKKER EN GEZOND

WIJN OP TENERIFE

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

ZUIDELIJKE GEMEENTE GROEIT

RECHTBANKEN

NIEUWE FIETSROUTE

spot_img