zaterdag, februari 24, 2024
HomeBlogInfo namiddag vastgoed kopen in Tenerife.
spot_img

Info namiddag vastgoed kopen in Tenerife.

Als trouwe fans, vakantiegangers, overwinteraars of residenten van het idyllische eiland Tenerife hebben jullie er waarschijnlijk al wel eens over nagedacht om uw vakanties door te brengen in uw eigen knusse appartement of huis. Spijtig genoeg doen er ontzettend veel horror verhalen de ronde over de aankoop van vastgoed op Tenerife, waardoor u deze droom misschien ten onrechte terug zou begraven en zou denken: “dan maar een appartementje aan de Belgische kust?!” Informatie is goud waard en dus is het bijwonen van een GRATIS info namiddag zeker een must als je erover droomt om je eigen stekje te bezitten op het eiland van de eeuwige lente.

Al je vragen en bekommernissen zijn zo verholpen na het bijwonen van slechts 1 enkele info namiddag!

Op vrijdag 24 november, van 12 tot 18 uur, organiseert AZULL een info namiddag omtrent investeren op Tenerife. Mark Verhulst, Ellen Hesser en Cedric De Ridder zullen u met alle plezier bijstaan om uw twijfels te doen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wees er echter snel bij want de plaatsen zijn beperkt. De toegang is volledig gratis maar inschrijven op voorhand is verplicht. Klik hiervoor op deze link of stuur een mailtje naar mark@azull.info met de duidelijke vermelding van uw naam, voornaam, e-mail en telefoonnummer en met hoeveel personen u aanwezig zal zijn.

Op de info namiddag kan u genieten van lekkere Spaanse tapas en een glaasje cava. Waag u gerust aan een sprong in het diepe want AZULL zal er zijn voor u om u te begeleiden bij al uw vragen en problemen aangaande uw aankoop van vastgoed in Tenerife, zodat u later kan genieten van het zonnetje vanop uw eigen terras…

Vrijdag 24/11/2017 van 12 tot 18 uur te Finca Los Olivos, Calle Alcojora te 38670 Adeje, Tenerife. Vergeet u zeker niet tijdig in te schijven!

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Vorig artikel
Volgend artikel
Kim
Kim
Vaste medewerkster en blogster van Tenerife Connect. Als jeugdige inwoonster van Tenerife kan zij zonder scrupules schrijven en vertellen over het leven op een eiland als jonge dertiger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

#270 DECEMBER 2023

#269 NOVEMBER 2023

- Reclame -spot_img

gastronomie

VIJGEN OP HET MENU

MOJO EN GOFIO

seb leeson consulting

weer

EEN ZONNIGE KERST

KOUDEPUT BOVEN CANARIAS

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img