dinsdag, juli 23, 2024
HomeBlogNieuwsILLEGALE IMMIGRATIE IN 2020
SEB LEESON LEGAL GROUP

ILLEGALE IMMIGRATIE IN 2020

Wie de nieuwsberichten op Tenerife heeft gevolgd is het niet ontgaan dat 2020 een jaar was waarin wekelijks meerdere pateras en cayucas op de Canarische Eilanden aankwamen. De komst van illegale migranten op de Canarische Eilanden is vorig jaar met 477 procent gestegen.
Meer dan de helft van de mensen die naar Spanje vluchtten, kwamen aan op de Canarische archipel.

De resultaten die door het ministerie van Binnenlandse Zaken openbaar werden gemaakt weerspiegelen een aanzienlijke daling van de illegale immigratie op het vasteland, de Balearen, Ceuta en Melilla. Deze afname is te wijten aan het verhogen van manschappen en middelen die werden ingezet om de overtocht over de Middellandse zee te ontraden.

Volgens dezelfde gegevens is er een neerwaartse trend waargenomen op de Canarische Eilanden in de afgelopen weken. Tussen 16 en 31 december zijn er 1.571 illegale immigranten in Canarias aangekomen en tussen 1 en 16 december waren dit er 1.886. In de maand november werden er 8.157 immigranten geteld.

In 2019 slaagden er 2.687 mensen om de Canarische archipel te bereiken in 129 bootjes. In 2020 kwamen 23.023 vluchtelingen aan op de Canarisch grondgebied in 745 gammele bootjes. Een overduidelijke toename.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
MSC CRUISES
QUIRON SALUD
Denterife
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

MSC CRUISES

magazine

#277 JULI 2024

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

- Reclame -QUIRON SALUD

gastronomie

seb leeson consulting

weer

Denterife

COLUMN GUY

DE TIJD VAN TOEN

ZOMERSE KERST OP TENERIFE

- Reclame -

COLUMN KIM

- Reclame -ADVOCAAT TENERIFE

WEETJES

SEB LEESON LEGAL GROUP