dinsdag, april 23, 2024
HomeBlogHUWEN OP TENERIFE
spot_img

HUWEN OP TENERIFE

Een huwelijk is de mooiste ceremonie in een mensenleven die georganiseerd wordt om twee personen te verbinden tot een samenlevingsvorm. Veelal wordt het huwelijk georganiseerd als een unieke belevenis waarbij sentiment, emotie en beleving centraal staan. Uniek is de juiste woordkeuze als je er de huwelijkslocatie aan toevoegt en dan liefst ene op een zonnig eiland.
Dat beschreven we eerder al in het artikel ‘Huwen op het strand’.

De liefde vieren op Tenerife

Naast het feit dat Tenerife 300 zonnedagen telt is er ook nog het zaligmakende klimaat dat het ganse jaar aanhoudt. Daardoor wordt veelal de verwijzing ‘eiland van de eeuwige lente’ gebruikt. Maar er zijn nog meer troeven voorhanden. Een mooi eiland voor een perfect huwelijksfeest waar niet alleen zee, strand en romantische zonsondergangen, maar ook bergen, unieke vulkanische landschappen en prachtige sterrenhemels de criteria zijn die tot het decorum van een magisch huwelijksfeest kunnen worden toegevoegd.

Creatief zijn is een must, zeker gezien het overvloedig aanbod van animatie. Daarnaast kun je steevast culinair genieten van zowel de typische Canarische keuken als de fijne internationale gastronomie. Maar wat vooral loont is dat je budget meer toelaat dan normaal. De prijzen van locatie, catering en faciliteiten op Tenerife liggen een stuk lager dan in de Lage Landen, onder andere door het ontbreken van de btw-heffing en de toepassing van de voordelige takstarieven.

U wilt het mooiste huwelijksfeest op Tenerife, maar organiseren blijkt moeilijker vanwege de afstand tussen het thuisland en het eiland. Ook de tijd, nodig om alles te realiseren is niet aanwezig en daarom gaat u op zoek naar iemand die deze gecompliceerde klus kan klaren.

Daisy en An begonnen recent hun “Ja, ik wil! Droomhuwelijk in Tenerife”, een planningservice voor bruiloften waardoor koppels een prachtige en zorgeloze huwelijksdag kunnen beleven. Dankzij hun expertise en skills vormen ze het perfecte duo om dit magisch moment voor u te organiseren.

Daisy is een ervaren styliste, proactief met oog voor elk detail. Als decoratief talent en trendwatcher is zij altijd op zoek naar hippe ideeën. Ze streeft naar het meest idyllische plaatje en bezorgt elke bruid een instant prinsesgevoel. Je kan haar best beschrijven als een warme en verantwoordelijke vrouw die van aanpakken weet.

An heeft een jarenlange ervaring als project – en eventmanager. Concepten uitwerken, plannen en organiseren met een sterke customerfocus doet ze als geeneen. Ze kent bovendien de culinaire geneugten van de regio op haar duimpje. Ze is een rots in de branding en communiceert open en transparant.

Beide dames wonen sinds enige tijd op het prachtige eiland en kennen de populaire maar ook authentieke plekjes. Samen met hun gezin worden ze reeds langer ondergedompeld in de Canarische cultuur en tradities. Ze zijn regelmatig te zien in typische finca’s, trekken soms de bergen in of gaan lokaal op wijnproeverij.

De dames starten steevast elk project met een uitgebreid intakegesprek. Dat kan telefonisch, doch verkiezen zij een videocall om een goed beeld te krijgen van het koppel en hun wensen. Nadien gaan de weddingplanners aan de slag en werken ze één of meerdere voorstellen uit, met prijzen, duidelijke foto’s en eventueel een moodboard om het ganse concept te schetsen. Pas daarna kan het koppel een  beslissing nemen.
Zich verplaatsen naar Tenerife tijdens de voorbereiding is niet noodzakelijk omdat alle organiserende klussen vanop afstand kunnen uitgevoerd worden. Het is echter nuttig om een korte trip te boeken wanneer de feestlocatie op voorhand wil bezocht worden of om het menu voor te proeven. Maar dat is facultatief.
Het gedetailleerd draaiboek wordt na de voorbereiding volledig doorgelicht en eventueel samen met het koppel bijgewerkt om tot een superresultaat te komen op het feest van hun dromen.

De voorbereiding van het geheel vraagt precisiewerk en een strikte opvolging. Dit doen Daisy en An met veel overgave en professionaliteit. Het feest is pas geslaagd als iedereen tevreden is en wanneer het bruidspaar zorgeloos van het feest kan genieten.

Weddingplanners met een missie

Het is altijd hun droom geweest om mee te werken aan de voorbereiding van één van de mooiste  momenten in een mensenleven. De voldoening van een geslaagd feest is onbetaalbaar. Ook de begeleiding in de eigen moedertaal op Tenerife is uniek.
Zorgen voor een vlotte communicatie met de leveranciers en onderhandelen over de beste prijzen is een deelverantwoordelijkheid die zij graag op zich nemen. En tijdens de huwelijksdag zorgen ze voor een vlekkeloze coördinatie en een persoonlijke begeleiding van het bruidskoppel en hun gasten.

Ze willen zichzelf onderscheiden van een traditionele weddingplanner. Naast het aanbod aan klassieke hotelformules, willen ze out of the box denken en stellen ze het concept voor dat het best aansluit bij het paar en geschikt voor ieders budget. Een romantische locatie met zicht op zee, een glamoureus feest op een afgelegen locatie, een typische finca in de bergen, of een iets specialere bohemian-chicfeest, happy vintage, huwelijk op een boot of waarom niet … een feest met een avontuurlijke touch!

Niet alleen huwelijksfeesten zijn mogelijk. Een heel gamma aan feesten gelinkt aan het huwelijk kunnen: een origineel huwelijksaanzoek, vrijgezellenfeest, vernieuwing van trouwgeloften, huwelijksjubileum en zelfs een last minute trouwfeest.

Selectie van de beste leveranciers

Daisy & An gaan voor een excellente dienstverlening en zorgen voor kwaliteit, dankzij de met zorg uitgekozen leveranciers. Via deze weg doen ze eveneens een oproep aan zelfstandigen en bedrijven, in Tenerife, die hun diensten of producten willen aanbieden. Zo denken ze aan catering, feestlocaties, diverse animatie, bootverhuur, decoratie, muziek, fotografie, video opname, etc.
*Mogelijks word je geïnspireerd om het feest van je dromen te laten organiseren … een hernieuwing van je geloften misschien, of een jubileum in aantocht? Want wat is er nu mooier dan het vieren van de liefde, samen met je geliefden, op het prachtige zonovergoten eiland Tenerife?

 

Daisy: +32 477 139 230 of met
An: +32 470 943 442 of +34 683 536 316
e-mail: info@jaikwiltenerife.com
Facebookpagina: www.facebook.com/jaikwildroomhuwelijkintenerife/
Instragam: jaikwiltenerife
LinkedIn: www.linkedin.com/company/14783057

 

 

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

GOFIO LEKKER EN GEZOND

WIJN OP TENERIFE

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

KIEZEN OF DELEN

WAAR EEN WIL IS

- Reclame -spot_img

WEETJES

TENERIFE WANDELPARADIJS

KNOTSGEKKE REIS

RIJKE GASTRONOMIE

spot_img