vrijdag, september 29, 2023
spot_img
HomeBlogNieuwsHET REGENT ANNULERINGEN

HET REGENT ANNULERINGEN

De heropleving van het COVID-19-virus in de afgelopen weken op Tenerife heeft een tsunami aan annuleringen veroorzaakt op Tenerife. Vooral Duitsers en Engelsen hebben hun reis naar Tenerife geschrapt.
De maatregelen die in Europa zijn genomen om de uitbreiding van de nieuwe stam van het coronavirus, die in het Verenigd Koninkrijk is ontdekt, een halt toe te roepen, hebben daar nog een schepje opgedaan voor de Britse onderdanen.
Dat horen wij uit de mond van de voorzitter van Alliance for Tourism Excellence (Exceltur), José Luis Zoreda.

Naar zijn mening is het zeer moeilijk om de belangrijkste oorzaak van deze daling van de reservaties te achterhalen. Er moet gezocht worden naar een samenloop van omstandigheden, zoals een onverstandig openbaar beheer, met de medeplichtigheid van toeristische bedrijven en een chaotische communicatie over de situatie op de Canarische Eilanden.
Een tweede en niet onbelangrijke element is de heropleving van het COVID-19-virus in de afgelopen weken, vooral op Tenerife.

Door de ontdekking van de nieuwe virusstam is er besloten om vluchten uit het Verenigd Koninkrijk naar het Spaanse grondgebied vanaf 23 december op te schorten, wat wijst op de schrik om het virus te importeren.
Het gevolg is dat er massaal wordt geannuleerd en dat er een aanzienlijk aantal hotels op de Canarische Eilanden overweegt de deuren te sluiten.

Exeltur vreest dat het eerste kwartaal van 2021 erger zal zijn dan het laatste kwartaal van dit jaar en dat de schade niet meer kan worden overzien.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img
- Reclame -spot_img

WEETJES

HET LOT VAN WALTER

FEESTDAGEN 2018

BRANDGEVAAR