zondag, november 27, 2022
spot_img
HomeBlogNieuwsGRATIS PARKING BIJ VERVOER MET BUS OF TRAM

GRATIS PARKING BIJ VERVOER MET BUS OF TRAM

Transportes Interurbanos de Tenerife (Titsa), het openbaar vervoersbedrijf dat eigendom is van de eilandregering Cabildo de Tenerife, biedt vier uur gratis parkeren aan iedereen die de bus of tram neemt in de overstapplaatsen Santa Cruz en La Laguna. De stations bieden zeer aantrekkelijke en concurrerende tarieven aan met als doel om meer gebruik te maken van het openbaar vervoer in plaats van zich te verplaatsen met een eigen voertuig. Op deze manier wil de overheid helpen tot minder voertuigen op de wegen en ecologisch bijdragen tot een duurzamer milieu.

Om van deze aanbieding te kunnen genieten van het aanbod dat geldig is op alle stadslijnen van Santa Cruz, La Laguna of andere lijnen van de maatschappij, moet een bus- of tramticket aangeschaft worden met de Ten+ kaart of moet de Ten+ Mobile applicatie worden gebruikt, dan pas kan de auto op de parkeerplaats wordt achtergelaten. Er wordt vier uur gratis parking aangeboden aan iedereen die de tram of bus neemt in de centrale overstapplaatsen in Santa Cruz en La Laguna. Zes uur gratis parkeren is voorzien voor iedereen die vertrekt vanaf Santa Cruz en een afstand aflegt tot 76 kilometer, en tot tien uur gratis parking voor iedereen die zich meer dan 76 kilometer laat vervoeren op tram en bus.

Goedkoper parkeren

Titsa past eveneens een forfaitair tarief van 3 euro per dag toe op de parkeerterreinen bij de overstappunten in Santa Cruz en La Laguna voor de klanten die de bus nemen naar beide luchthavens op het eiland.
Gebruikers van de lijn 20 naar de luchthaven Tenerife Noord en 111 naar de luchthaven Zuid nemen, kunnen van deze aanbieding gebruik maken door het retourticket te tonen samen met het betalingsbewijs.

De parkeergarages bij de knooppunten Santa Cruz en La Laguna hanteren een algemeen tarief van 1,5 euro per uur, wat neerkomt op een dagtarief van  15 euro. Bovendien krijgen abonnees zeer aantrekkelijke tarieven voor het parkeren in een garage die 24 uur per dag wordt bewaakt. De maandelijkse parkeerkaart voor 12 uur van maandag tot vrijdag kost 45 euro per maand. Het 24-uurs maandabonnement, waarmee elke dag van de week kan worden geparkeerd, kost 60 euro per maand, terwijl gebruikers van een jaarabonnement 650 euro betalen.

Titsa beheert de parkeerterreinen bij de knooppunten van Santa Cruz de Tenerife en La Laguna, met respectievelijk 1.421 en 206 plaatsen.

TERUG NAAR STARTSCHERM

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
close
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

HOPELOOS VERLIEFD

TENERIFE… ¡YA VOY!

HET VOLMAAKTE LEVEN

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

VOOR ONZE KLEINSTEN

KAMEEL OF DROMEDARIS

VEEL PARKEERBOETES