zaterdag, februari 24, 2024
HomeBlogNieuwsGOEDKOPE VLUCHTEN
spot_img

GOEDKOPE VLUCHTEN

Binter is een Spaanse luchtvaartmaatschappij die op de Canarische Eilanden is gevestigd en actief is sinds 1989. De maatschappij beschikt momenteel over een vloot van 29 vliegtuigen en biedt dagelijks meer dan 200 vluchten aan tussen de Canarische Eilanden en tussen nationale (Spanje) en internationale (Europa) bestemmingen. Binter heeft reeds verschillende prijzen en erkenningen ontvangen voor de kwaliteit van dienstverlening en haar sociale en ecologische betrokkenheid.

Het startschot werd gegeven bij de oprichting op 26 maart 1989, toen Binter – op dat moment BinterCanarias, een dochtermaatschappij van Iberia – begon met de vluchten tussen de eilanden van de Canarische archipel. De inwoners hadden nood aan een snelle verbinding tussen de eilanden en wie geen haast had kon gebruik maken van de traagvarende ferryboten.

Vliegtuigen

Vierendertig jaar later bestaat de vloot uit vierentwintig ATR-72 turbopropeller- en vijf Embraer 195-E2 jet-vliegtuigen. De ATR-72 wordt beschouwd als een ideaal model voor de regionale luchtvaart omdat ze kunnen opstijgen en landen op kortere start- en landingsbanen. 
De Embraer 195-E2 is een groter vliegtuig in de E-Jet E2 familie van middelgrote zakenvliegtuigen met twee straalmotoren die de buitengewone eigenschappen bezitten. Ze zijn stil, schoon en zijn bovendien de meest efficiënte jets ter wereld waarin 132 – twee aan twee – zitplaatsen zijn voorzien met een onderlinge afstand van 79 cm.

Met de E-195-toestellen wordt er gevlogen naar 17 bestemmingen aan verlaagde tarieven tussen november 2023 en maart 2024. Dit initiatief biedt de mogelijkheid om 12 nationale en vijf internationale bestemmingen te bezoeken aan speciale prijzen.

Trajecten

Passagiers die gebruik willen maken van deze promotie kunnen vanaf de Canarische Eilanden vliegen naar Vigo, A Coruña, Asturië, Santander, San Sebastián, Pamplona, Zaragoza, Valladolid, Murcia, Granada, Jerez de la Frontera en Mallorca vanaf 21,85 euro per enkele reis, mits zij resident zijn en een retourticket kopen. Voor die prijs kun je een ticket kopen voor het traject tussen Gran Canaria en Pamplona, Valladolid of San Sebastian.

Daarnaast worden er ook de rechtstreekse vluchten aangeboden naar vier Europese bestemmingen in Italië (Firenze, Venetië), Frankrijk (Toulouse) en Portugal (Madeira) en één bestemming naar het Noordwest-Afrikaanse Marrakesh vanaf 51,30 euro per enkele reis.

Topservice

Passagiers op deze Binter-vluchten kunnen genieten van een hoogwaardige service, waaronder een gastronomisch aperitief tijdens de reis en het comfort om niet in het midden te hoeven zitten. Alle vliegtuigen zijn uitgerust met twee zetels naast elkaar.

De luchtvaartmaatschappij maakt het de passagiers op binnenlandse routes en internationale routes met Italië en Frankrijk gemakkelijk door deze vluchten te verbinden met nationale en internationale vluchten op de Canarische Eilanden in het geval van aansluitende vluchten. Daardoor wordt het mogelijk om van deze aanbiedingen te genieten vanaf alle eilanden van de Canarische Eilanden voor dezelfde prijs.

De Spaanse luchtvaartmaatschappij is een referentiepunt voor het vervoer op de Canarische Eilanden, met een leidende rol in Europa en zeven bekroningen door de European Regional Airlines (ERA).

Tickets kunnen worden gekocht via de verschillende verkoopkanalen van het bedrijf: de website, de Binter-app, via het telefoonnummer 922/928 32 77 00, reisbureaus en de  luchthavenkantoren.

TERUG NAAR STARTSCHERM


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het nieuws op Tenerife. 
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik daarna op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

#270 DECEMBER 2023

#269 NOVEMBER 2023

- Reclame -spot_img

gastronomie

VIJGEN OP HET MENU

MOJO EN GOFIO

seb leeson consulting

weer

EEN ZONNIGE KERST

KOUDEPUT BOVEN CANARIAS

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

‘S LANDS WIJS

BORGEN BRENGEN ZORGEN

KLEINE POTJES

- Reclame -spot_img

WEETJES

WEBCAM SANTA ÚRSULA

CASA DEL DUQUE IN ADEJE

spot_img