maandag, april 22, 2024
HomeBlogWeetjesGOEDKOOPSTE HUIZEN STAAN IN EL TANQUE
spot_img

GOEDKOOPSTE HUIZEN STAAN IN EL TANQUE

De goedkoopste gemeente om een huis te kopen op de Canarische Eilanden ligt in Tenerife. El Tanque onderscheidt zich als gemeente waar de aankoop van woningen het goedkoopst is. 
El Tanque is de goedkoopste gemeente op de Canarische Eilanden om een huis te kopen, met een richtprijs van ongeveer 907 euro per vierkante meter.
In Spanje als geheel ligt de goedkoopste gemeente in de provincie Toledo, meer bepaald in El Carpio de Tajo, waar de huiseigenaars in de gemeente gemiddeld 304 euro per vierkante meter vragen.

De top vijf van de goedkoopste gemeenten wordt gecompleteerd door de Palenciaanse gemeente Barruelo de Santullán (383 euro/m²) en drie gemeenten in Castilla-La Mancha: Cebolla in Toledo (401 euro/m²) en de gemeenten Almadén (407 euro/m²) en Herencia (413 euro/m²), in de provincie Ciudad Real.

De zesde plaats wordt ingenomen door Mota del Cuervo in Cuenca (416 euro/m²). Voor minder dan 450 euro per vierkante meter kun je ook naar Malagón in Ciudad Real (426 euro/m²), Horcajo de Santiago in Cuenca (432 euro/m²) en Torralba de Calatrava in Ciudad Real (438 euro/m²).

De ranglijst van gemeenten buiten de twee Castilla’s is PuertoSerrano (439 euro/m²), in de provincie Cádiz, gevolgd door Portillo de Toledo in Toledo (441 euro/m²), Carrión de Calatrava in Ciudad Real (445 euro/m²) en vervolgens de Valenciaanse gemeente La Pobla Llarga (448 euro/m²).

Verder in de ranglijst vinden we Moclín in Granada (456 euro/m²) en Tobarra in Albacete (456). Daarna komen Bullas in Murcia (457 euro/m²), Bembibre in León (457 euro/m²), Pinos Puente in Granada (468 euro/m²), Briviesca in Burgos (473 euro/m²), Miguel Esteban in Toledo (476 euro/m²), Gerindote eveneens in Toledo (476 euro/m²), en Castuera in Badajoz (481 euro/m²).

De laatste drie plaatsen worden ingenomen door Calera y Chozas in Toledo (482 euro/m²), Chirivel in Almería (482 euro/m²) en Balaguer in Lleida (486 euro/m²).

De gemeenschappen met de hoogste minimumprijzen in sommige van hun gemeenten zijn de Balearen (Petra, Mallorca), de Canarische Eilanden (El Tanque, Tenerife) en Baskenland (Carranza, Vizcaya).

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

GOFIO LEKKER EN GEZOND

WIJN OP TENERIFE

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

HOPELOOS VERLIEFD

BESTE KLIMAAT TER WERELD

KERST OP TENERIFE

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img