vrijdag, mei 17, 2024
HomeBlogWeetjesGLAMPING OP TENERIFE
spot_img

GLAMPING OP TENERIFE

Als je het woord glamping voor het eerst hoort, word je even stil om na te denken. Glamping is een combinatie van de woorden glamouren camping. Glamping verklaart precies wat het is: kamperen in stijl en in luxe zoals je dat ook verwacht in een logiesverstrekkende etablissementen.

Als je dit gegeven combineert met sterren kijken dan bekom je een nieuwe en alternatieve vorm van vrijetijdsbesteding.
Glamourous Camping of glamping is een concept om in harmonie met de natuur, lichaam en geest te verwennen gecombineerd met een exclusieve en unieke ervaring.

Handgemaakt

Dit concept werd uitgedacht door Rural Hotel La Correa del Almendro dat tussen Arona en La Escalona ligt op een hoogte van 810 m boven de zeespiegel en op een halfuurtje rijden van de 3.715 meter hoge Teide. 
Het hotel staat op een terrein van 17.000 vierkante meter waarop een oude schuur staat die in 1720 werd gebouwd in Canarische stijl met een houten dak met zichtbare balken, houten vloeren, groot houten balkon, alles met de hand gemaakt in wit dennenhout of pino tea, een harde, resistente en vuurvaste houtsoort.

Komische romantiek

De luchtbel is een extra als astronomisch nachtelijk aanbod. Als annex bij de glampingkamer kan er gebruik gemaakt worden van een volledig doorzichtige bubbel die een panoramisch uitzicht biedt op het heelal. Er kan bijna letterlijk vanuit het bed naar de kosmos worden getuurd, getuned met een vleugje romantiek en een streepje intimiteit.

Dit ruraal hotel is de ideale bestemming voor de reiziger die even wil ontsnappen aan het massatoerisme, weg van elke vorm van stress en die in plaats daarvan de voorkeur geeft aan een idyllische plek omringd door de natuur en de absolute stilte.
Talrijke inheemse Canarische planten verfraaien de tuin en honderden planten en bloemen verspreiden een intens parfum.
Genieten van unieke zonsondergangen en van de lokale gastronomie is in de prijs begrepen.

Meer info kan HIER gelezen worden.

TERUG NAAR STARTSCHERM


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het nieuws op Tenerife. 
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik daarna op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
spot_img
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

magazine

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img