zondag, januari 29, 2023
spot_img
HomeBlogWeetjesGLAMPING OP TENERIFE

GLAMPING OP TENERIFE

Als je het woord glamping voor het eerst hoort, word je even stil om na te denken. Glamping is een combinatie van de woorden glamour en camping. Glamping verklaart precies wat het is: kamperen in stijl en in luxe zoals je dat ook verwacht in een logiesverstrekkende etablissementen. Als je dit gegeven combineert met sterren kijken dan bekom je een nieuwe en alternatieve vorm van vrijetijdsbesteding.
Glamourous Camping of glamping is een concept om in harmonie met de natuur, lichaam en geest te verwennen gecombineerd met een exclusieve en unieke ervaring.

Dit concept werd uitgedacht door Rural Hotel La Correa del Almendro dat tussen Arona en La Escalona ligt op een hoogte van 810 m boven de zeespiegel en op een halfuurtje rijden van de 3.715 meter hoge Teide.
Het hotel staat op een terrein van 17.000 vierkante meter waarop een oude schuur staat die in 1720 werd gebouwd in Canarische stijl met een houten dak met zichtbare balken, houten vloeren, groot houten balkon, alles met de hand gemaakt in wit dennenhout of pino tea, een harde, resistente en vuurvaste houtsoort.

Komische romantiek

De luchtbel is een extra als astronomisch nachtelijk aanbod. Als annex bij de glampingkamer kan er gebruik gemaakt worden van een volledig doorzichtige bubbel die een panoramisch uitzicht biedt op het heelal. Er kan bijna letterlijk vanuit het bed naar de kosmos worden getuurd, getuned met een vleugje romantiek en een streepje intimiteit.

Dit ruraal hotel is de ideale bestemming voor de reiziger die even wil ontsnappen aan het massatoerisme, weg van elke vorm van stress en die in plaats daarvan de voorkeur geeft aan een idyllische plek omringd door de natuur en de absolute stilte.
Talrijke inheemse Canarische planten verfraaien de tuin en honderden planten en bloemen verspreiden een intens parfum.
Genieten van unieke zonsondergangen en van de lokale gastronomie is in de prijs begrepen.

Meer info kan HIER gelezen worden.

TERUG NAAR STARTSCHERM

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
close
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

HET VOORJAAR CARNAVAL

KERST OP TENERIFE

VAN KUST TOT KUST

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

ZALIGE KERST OP TENERIFE

BAGAGEKOSTEN