zondag, maart 26, 2023
spot_img
HomeBlogNieuwsGEEN BESTE PARK TER WERELD

GEEN BESTE PARK TER WERELD

Siam Park schrijft dit jaar geen geschiedenis! Door de COVID-19-pandemie staat alles op een laag pitje en daardoor wordt er in 2020 geen enkele award uitgeloofd.
In 2019 heeft Siam Park aangetoond dat het ongeëvenaard is onder de waterparken, omdat het voor het zevende achtereenvolgende jaar de TripAdvisor’s Travellers’s Choice award voor het beste waterpark ter wereld mocht ontvangen.
Deze erkenning kwam bovenop een lange lijst van onderscheidingen die het succes van het management van Siam Park erkende, dat was gebaseerd op een perfecte afweging van kwaliteit, innovatie en uitmuntendheid op vele vlakken.

Het beste waterpark ter wereld heeft nog andere onderscheidingen ontvangen. De prijs van de Ministerraad van de Spaanse regering en de Plaque of Merit for Tourism for Public-Private Partnership for the Modernization of Mature Destinations zijn de belangrijkste eervolle vermeldingen.
Daarnaast kwam de European Star Award, dat aan Siam Park in 2019 voor het zevende achtereenvolgende jaar, de titel van ‘Beste waterpretpark in Europa’. Een onderscheiding toegekend door de toonaangevende publicatie en referentie in beoordelingen van themaparken, Kirmes & Park Revue.

Even meegeven dat geen enkele andere bestemming in Europa over zoveel vrijetijdsparken beschikt als de Canarische Eilanden. Sinds het sluiten van de deuren op 15 maart 2020 als gevolg van de coronacrisis veroorzaakt door de COVID-19-virus is Siam Park content blijven delen met zijn fans op sociale netwerken. Daarmee werden ze uitgenodigd om te terug te keren naar het waterpark wanneer de corona-omstandigheden het toelaten. Sociale media worden gebruikt om iedereen te verleiden en om adrenaline, spanning en plezier als hoofdrolspelers in het Siam Park aan te bieden.  

Ooit bereikte Siam Park meer dan 50 miljoen mensen op zijn Facebookpagina met een video van de beroemde Singha-attractie. Deze video is de wereld rondgegaan en heeft een ongekende impact gehad in de virale wereld.
Dit succes, met resultaten die elke dag exponentieel blijven groeien en versterkt door het voortdurende streven naar uitmuntendheid, heeft Siam Park vooral geen windeieren gelegd, ook al is het nog steeds gesloten door een akelig virus.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

WIJ BREKEN UIT

MEER DAN 29.000 LEDEN

VERDRINKINGEN

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

ALS DE JONGE WIJN BLOEIT…

OVERDAAD SCHAADT

- Reclame -spot_img

WEETJES

BLADWIJZER

BOSBRANDEN VERMIJDEN