dinsdag, september 26, 2023
spot_img
HomeFotoboekenFOTOBOEK TENERIFE VROEGER

FOTOBOEK TENERIFE VROEGER

Nostalgie is het gevoel iets belangrijks of dierbaars te zijn kwijtgeraakt. Dit uit zich in heimwee naar een (persoonlijk) verleden. Personen die daarvoor niet in aanmerking komen en dit gegeven niet hebben beleefd kunnen enkel maar met verwondering kijken naar een nabij of ver verleden.

Dit album wordt opgedragen aan allen die graag terug kijken naar de nostalgische momenten van een wondermooi eiland. De vergeten geschiedenis van Tenerife levend houden is de bedoeling van dit fotoalbum.

[envira-gallery id=”27520″]

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

VACCINATIE TEGEN RODDELS

WIJ ZIJN DE PINEUT

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

BORGEN BRENGEN ZORGEN

BOFFEN EN BLAZEN…

- Reclame -spot_img
- Reclame -spot_img

WEETJES

WEERRADAR KLAAR IN 2023?

HONDENPOEP