You are here:--FOTOBOEK ABADES LEPRADORP URBEX

FOTOBOEK ABADES LEPRADORP URBEX

Om de verschrikkelijke lepraziekte het hoofd te bieden is er op Tenerife een melaatsendorp gebouwd. Niemand weet precies hoe melaatsheid op het eiland is gekomen.
Er wordt gegist dat aangetaste bemanning van de schepen die naar de nieuwe wereld voeren op het eiland werden afgezet om de besmetting, die door ademhaling, hoesten en niezen wordt doorgegeven, van de schepen te weren.

Deze fotogalerij geeft je een kunstige fotografische impressie hoe het lepradorp in Abades (Arico) er uitziet.
Wil je meer weten over het melaatsendorp, dan kun je dat HIER lezen.

By |2018-11-09T23:49:07+00:00november 8th, 2018|Categories: Fotoboeken|Tags: , , , , |0 Comments

About the Author:

Actief binnen een redactioneel en journalistiek netwerk heb ik Tenerife kunnen binden in mijn geschrijf. Het eiland waarop ik reeds decennia lang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van talloze artikels die door Marc Engels worden geredigeerd. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het bindmiddel is. Wat daar uit vloeit wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet, ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

Leave A Comment