zaterdag, februari 24, 2024
HomeGeen categorieFILMZALEN IN HET ZUIDEN
spot_img

FILMZALEN IN HET ZUIDEN

Een aantal bioscopen in het zuiden van Tenerife veranderen hun naam, logo en imago in X-Sur Cine. De eigenaar, Grupo Atimos Canaria SLU, biedt nu een online ticketverkoop aan om te kunnen genieten van een breed scala aan films in de originele versie en ondertiteld in het Spaans. De bioscopen op de bovenste verdieping van het winkelcentrum Gran Sur, naast de snelweg TF-1 in Adeje, gaan een nieuwe fase in met een omvangrijk renovatieproject dat volgend jaar helemaal wordt afgerond. De renovatie omvat het nieuwste op het gebied van filmaanbod, technologie, design en extra diensten voor klantenbinding.

De heropening is een feit en het nieuwe X-Sur Cine biedt de klanten niet alleen een nieuwe vorm aan van beheer, maar ook belangrijke veranderingen die werden geïmplementeerd op het gebied van setting, netheid en imago. Daarom werd gekozen voor een. nieuw logo die bij deze nieuwe fase hoort.

Daarnaast is ook het winkelcentrum Gran Sur is ingrijpend gerenoveerd met een overdekte parkeergarage, meer verlichting en ruimere parkeerplaatsen. Ook de bovenverdieping moest eraan geloven met renovatiewerken van de ruimten, aangepast aan de tijd en de wensen van de klanten.

Als grote nieuwigheid zal X-Sur Cine in deze nieuwe fase al haar klanten de mogelijkheid bieden hun tickets online te kopen via haar website: www.x-surcine.com. Een ander belangrijk nieuw kenmerk is dat de bioscopen een grotere verscheidenheid aan films in de originele versie met Spaanse ondertitels zullen aanbieden, alsook het aantal voorstellingen zullen uitbreiden.

Als gevolg van de veranderingen in de bioscopen zullen binnenkort ook nieuwe restaurants worden geopend waardoor klanten, die besluiten om met hun gezin een film te gaan bekijken, kunnen genieten van een complete ervaring.

Grupo Átimos Canaria SLU, eigendom van de familie Aswani onder leiding van Anup Aswani, heeft een lange geschiedenis in de sector van kleinhandel. Ge groep is ook eigenaar van toonaangevende winkelcentra zoals Plaza del Duque, Siam Mall en Nivaria Center, alsmede het Gran Sur.
Met dit nieuwe X-Sur bioscoopproject gaat de familie Aswani door met haar doelstelling om de levenskwaliteit van de inwoners in het zuiden van Tenerife te verbeteren. Hiermee komt zij tegemoet aan de wensen van residenten en toeristen en gaat zij een stevige verbintenis aan met de gemeente Adeje.

Naast de heropening van de bioscopen heeft Gran Sur onlangs ook Ultima Informática heropend, de belangrijkste winkel in het zuiden van Tenerife die gespecialiseerd is in technologie en computers.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

#270 DECEMBER 2023

#269 NOVEMBER 2023

- Reclame -spot_img

gastronomie

VIJGEN OP HET MENU

MOJO EN GOFIO

seb leeson consulting

weer

EEN ZONNIGE KERST

KOUDEPUT BOVEN CANARIAS

COLUMN GUY

GOEDE RESTAURANTS

OUD EN VOL VERLANGEN

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

CASA DEL DUQUE IN ADEJE

KOOLSTOFVRIJ TEGEN 2040

LYRISCHE TEIDE

spot_img