zaterdag, september 30, 2023
spot_img
HomeBlogGastronomieETEN MET SMAAK IS EEN BELEVENIS

ETEN MET SMAAK IS EEN BELEVENIS

Tafelen en lekker eten staat bij velen hoog aangeschreven en wordt zowel individueel als in groep beleefd. Dagelijks zijn we bezig met voeding en zo nu en dan doen we ons tegoed aan extraatje van lekkere producten.
Door smaakverschillen van mens tot mens kiest de een, zus en de andere, zo. Gelukkig is er een verscheidenheid aan producten waarvan elk individu gaat watertanden. Zo zijn er schelp- en schaaldieren, visproducten, escargots, kikkerbilletjes, en het meer exquise aanbod, als krab, kreeft, kaviaar en truffel.  

Lobster Fish uit het West-Vlaamse Deerlijk verdeelt een uitgebreid en uniek gamma aan kwaliteitsproducten zoals levende, verse en diepgevroren schaal- en schelpdieren en fijne delicatessen uit alle hoeken van de wereld.
Daarenboven beschikt Lobster Fish over een gedreven en gemotiveerd team van 35 mannen en vrouwen die allen een groot kwaliteitsbesef bezitten en constant op zoek zijn naar innovatie en kennis met als enig doel, de tevredenheid van de klant te optimaliseren.
De bedrijfsslogan Quality makes the difference! spreekt dan ook boekdelen.

Ook de exclusieve Seapearl Gin hoort bij dit gamma producten. Lobster Fish heeft kosten noch moeite gespaard om deze zilte gin, gemaakt op basis van zeekraal en zeebes, te ontwikkelen. Een parel van een gin, temeer omdat er in elke fles een echte parel is ondergedompeld.

Het ruime gastronomische aanbod bestaat uit tientallen producten in elk gamma, waaronder foie producten, truffels, kaviaar, terrines, vissoepen, kroketten, hapjes en tapas, crushi, mosselen, langoustines, haringhapjes, zalm, paling, zeeproducten, schelpdieren, krab, oesters, gamba’s, scampi’s, garnalen, coquilles, kreeften (levend), carpaccio en vis. De verscheidenheid is terug te vinden op deze website.

Wie voor het keurmerk Délices Malysse kiest maakt de beste keuze, want dit keurmerk bundelt producten van de allerbeste kwaliteit. Wie kiest voor dit private label haalt het summum van Lobster Fish in huis. Ook de exclusieve vissoepen vallen onder de noemer Délices Malysse. Ze worden bereid met de beste ingrediënten, en vinden daardoor gretig hun weg, zowel naar restaurateurs als naar de retailsector.
Het bedrijf is in het bezit van het BRC-kwaliteitslabel als distributeur en beschikt uiteraard ook over de MSC- en ASC-certificaten.

Wil u meer weten over de verscheidenheid van het gastronomische aanbod op Tenerife, surf dan naar de facebookpagina Lobster Fish Tenerife.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

WIJ BREKEN UIT

VACCINATIE TEGEN RODDELS

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img
- Reclame -spot_img

WEETJES

HERMANO PEDRO

DOODRIJDERS