dinsdag, juli 23, 2024
HomeBlogEEN FANTASTISCHE KORTINGSKAART
SEB LEESON LEGAL GROUP

EEN FANTASTISCHE KORTINGSKAART

Vanaf 1 november 2018 wordt op de Canarische Eilanden een nieuw aanbod gepresenteerd waarvan toerist en resident gebruik kan maken om van kortingen en allerhande voordelen te genieten in honderden handelszaken.
De Canarias VIP Card wordt op de markt gebracht door de firma Ofertas Canarias S.L., een bedrijf dat zorgt voor een goed doordachte marketing- en promotiecampagne waarbij de lokale handel op de Canarische Archipel een extra commercieel zetje krijgt.
1 november is de symbolische datum waarop het winterseizoen van start gaat en dit is niet toevallig de datum waarop de Canarias VIP Card in omloop wordt gebracht op Tenerife en op La Palma. Later volgen er nog meer eilanden.

“Met de Canarias VIP-kaart heeft de eigenaar van de kaart recht op exclusieve voordelen en grote kortingen bij alle aangesloten bedrijven”, zegt Sebastian Leeson, manager en bedenker van de Canarias VIP-kaart. “Het doel is om een verscheidenheid aan winkels en bedrijven aan te bieden waarbij mensen voordelen kunnen halen door gebruik te maken van deze kaart.”

De Canarias VIP Card kan gebruikt worden in restaurants en bars, bij het boeken van excursies en bij het huren van een auto. Maar ook gewone winkels, kappers en makelaars hebben zich gemeld en nemen deel. De titelafbeelding geeft reeds een idee wie er deelneemt.

Op dit moment hebben meer dan 350 bedrijven zich verbonden om mee te werken met de Canarias VIP Card om kortingen, zelfs tot 50%, te geven of om een extraatje aan te bieden bij een restaurantbezoek zoals een gratis fles wijn, een gratis aperitief of een gratis dessert.

Er worden twee kaarten in omloop gebracht. De gouden kaart, die geldig is tot het einde van het jaar en de zilveren kaart met een geldigheidsduur van 30 dagen. Met deze kaartstrategie kan Ofertas Canarias ervoor zorgen dat zowel de lokale inwoners als de buitenlandse residenten en de overwinteraar, als toeristen met een korter verblijf op de eilanden, kunnen genieten van alle voordelen.

De samenwerking met de handelaars op de eilanden zal in de nabije toekomst snel toenemen, zodat iedereen de Canarias VIP Card ook op de andere eilanden zal kunnen gebruiken. Maar vooral, het aanbod per eiland zal aanzienlijk worden opgeschroefd.
Meer informatie is te vinden op de website en op de Facebookpagina.

De website is op de lanceringsdatum beschikbaar in 6 talen, namelijk Spaans, Engels, Nederlands, Frans, Duits en Italiaans. Met een grote waarschijnlijkheid worden er in de nabije toekomst nieuwe talen toegevoegd. Leuk om te melden is, dat de verschillende talen niet opgehoest worden door een vertaalmachine, maar elke taal afzonderlijk en handmatig wordt gerealiseerd.

De kaarten krijgen een uiterst democratische prijs aangemeten. De gouden Canarias VIP Card kost
€ 25,00 en is geldig tot 31 december. De zilveren Canarias VIP Card kost € 15,00 en is een maand geldig. Beide kaarten worden exclusief verkocht via officiële verkooppunten op de eilanden waarvan de adressen terug te vinden zijn op de website.
De Canarias VIP Card kan ook online gekocht worden en wordt aldus een onderdeel van de voorbereiding van jouw verblijf op Tenerife. Binnen de Europese landsgrenzen wordt de kaart in jouw brievenbus gedeponeerd, een paar dagen na de bestelling. 

Alle informatie in verband met aansluiting en distributie van de kaarten kan per mail opgevraagd worden via e-mail op info@canariasvipcard.com

Volgende stickers wijzen op een handelszaak die deelneemt aan de Canarias VIP Card-actie en uw bezoek verdient. Ook u wordt er welgezind van …!

 

 

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
MSC CRUISES
QUIRON SALUD
Denterife
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

MSC CRUISES

magazine

#277 JULI 2024

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

- Reclame -QUIRON SALUD

gastronomie

seb leeson consulting

weer

Denterife

COLUMN GUY

HET VOORJAAR CARNAVAL

TOERISTEN OP TENERIFE

DE TIJD VAN TOEN

- Reclame -

COLUMN KIM

KAMER NUMMER 100

KALK EN STEEN METSELT WEL

- Reclame -ADVOCAAT TENERIFE

WEETJES

SEB LEESON LEGAL GROUP