zaterdag, april 13, 2024
HomeBlogNieuwsEEN EXCLUSIEF EVENEMENT IN UW ZAAK - BOEK EEN RADIOPROGRAMMA 
spot_img

EEN EXCLUSIEF EVENEMENT IN UW ZAAK – BOEK EEN RADIOPROGRAMMA 

Diverse buitenlandse taalgroepen beheren op Tenerife een radiostation en geven daardoor een thuisgevoel aan landgenoten die zich op een subtropisch eiland bevinden. Een radiostation in uw moedertaalgedurende uw verblijf op Tenerife, hoe leuk is dat!

Ook de Nederlandstalige gemeenschap beschikt nu over een radiostation dat via zeven zenders op DAB+ en live via stream te beluisteren is.  
Daarover hebben wij eerder bericht met het artikel NEDERLANDSTALIG RADIOSTATION OP TENERIFE.

Een exclusief gebeuren

Veelal worden in horecazaken op Tenerife muzikale evenementen gebracht waarbij muziekgroepjes, orkesten, koren, zanger en zangeressen worden geboekt. Wat wij aankondigen is eens iets helemaal anders. Een radioprogramma maken waar mensen bij zijn en er deel van uitmaken. Gezelligheid troef omdat de inbreng van het publiek zeer gewaardeerd wordt.

Live-on-tape

Gedurende de wintermaanden brengt FM Goud Tenerife de radio dichter bij de luisteraar en worden er op Tenerife 17 programma’s ¡Hola Tenerife! opgenomen op locatie. Dit zijn live-on-tape programma’s die wat later worden uitgezonden. Bij elke opname plaatsen wij een (horeca)bedrijf in de spotlight en belichten wij de zaak. Tevens zorgen wij dat de aanwezigen interactief worden betrokken bij het radioprogramma door interviews af te nemen, door groeten aan het thuisfront over te maken of door ons een verhaal, een gebeurtenis of een wedervaring te vertellen.  

Data

De programma’s worden opgenomen op zondagvoormiddag of op een middag naar keuze van 11.00 tot 13.00 uur (lokale tijd). De week daarop wordt de opname uitgezonden op zondagvoormiddag van 09.00 tot 11.00 uur – van 10.00 tot 12.00 uur in de Lage Landen. Zo kan iedereen het programma beluisteren én herbeleven.
Dit zijn de voorziene opnamedagen ⇨ Dag van de uitzending. Van de opnamedata kan worden afgeweken, niet van de uitzenddata.

Nodig mensen uit …

Uw bedrijf in de picture zetten doen wij. U zorgt voor de interactie door mensen naar uw zaak uit te nodigen en hen te laten genieten van een niet-alledaagse activiteit. Daarenboven wordt elke opname voorafgegaan door een liveoptreden van Patche Dob die de mooiste muziek uit zijn aërophone tovert. 
Ook groeperingen en vrienden- of familiekringen komen in aanmerking om een opname op hun locatie te boeken en zich samen rond de opnamestudio te scharen. In dit geval moeten er voldoende aanwezigheid zijn. 

… en maak het gezellig!

Het bijwonen van een radio-uitzending is een gezellige ervaring omwille van de live sfeer. Dit genereert wat opwinding maar geeft vooral een gevoel van betrokkenheid bij de uitzending. Ook de interactie met presentatoren en het gevoel van exclusiviteit kan het gezelligheidsgevoel versterken. Al met al is dit een leuke en sociale ervaring.

Wenst u de opnamemodaliteiten te ontvangen? Laat ons uw e-mail geworden of stuur een mailtje naar gi@fmgoud.be, we spreken dan af op welke manier en wanneer een radioprogramma bij u wordt opgenomen.

TERUG NAAR STARTSCHERM


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het nieuws op Tenerife. 
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik daarna op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

WIJN OP TENERIFE

VIJGEN OP HET MENU

seb leeson consulting

weer

EEN ZONNIGE KERST

KOUDEPUT BOVEN CANARIAS

COLUMN GUY

WIJ BREKEN UIT

ZOMERSE KERST OP TENERIFE

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

MIJN DAG

FIETSEN OP TENERIFE

spot_img