zondag, juli 14, 2024
HomeBlogNieuwsED SHEERAN OP TENERIFE
SEB LEESON LEGAL GROUP

ED SHEERAN OP TENERIFE

Ed Sheeran op Tenerife staat garant voor een uitzonderlijk evenement dat in het teken staat van grote muzikale klasse. Het optreden, dat plaatsvindt in het iconische Estadio Heliodoro Rodríguez in Santa Cruz, belooft een van de grootste culturele hoogtepunten van het jaar te worden.

De voorbereidingen zijn in volle gang, en het Cabildo van Tenerife heeft alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat dit evenement vlekkeloos verloopt, inclusief het versterken van het openbaar vervoer. Fans van over de hele wereld zullen samenkomen om te genieten van Sheeran’s onvergetelijke performance, waarbij Tenerife opnieuw zijn positie op de kaart van grote internationale evenementen bevestigt.

Extra trams

Wie naar het concert van Ed Sheeran gaat, leest best verder. De voorzitter van het Cabildo de Tenerife – de eilandregering – heeft het openbaar vervoer versterkt vanwege de massale toevloed van het aantal toeschouwers. Het concert van Ed Sheeran op Tenerife, dat plaatsvindt op zaterdag 29 juni in het Estadio Heliodoro Rodríguez zal naar verwachting  35.000 fans aantrekken.

Metrotenerife zal lijn 1 versterken zowel voorafgaand aan het evenement als na afloop. Daarnaast zal de trammaatschappij tijdens deze uren het aantal passagiers opvolgen, zodat er indien nodig tot drie extra trams aan de dienst kunnen worden toegevoegd.

Extra bussen

Wat betreft de busdiensten, zal Transportes Interurbanos de Tenerife (Titsa), een overheidbedrijf, de diensten van zes buslijnen versterken om mensen naar het concert te brengen.

Binnen Santa Cruz worden de lijnen 908, 934 en 936 versterkt.

In het metropoolgebied worden de lijnen 014 en 232 versterkt. Daarnaast zal buslijn 111 (Santa Cruz, Los Cristianos, Costa Adeje) extra ritten maken om aan de verwachte vraag te voldoen en het zuiden van het eiland met de hoofdstad te verbinden.

Passagiers uit het noorden

Passagiers uit het noorden van het eiland kunnen naar het Intercambiador de La Laguna reizen en daar overstappen op lijn 014 om zich naar het Heliodoro Rodríguez López-stadion te begeven.

De bus- en trammaatschappijen wijzen erop dat de overige lijnen, hoewel ze niet worden versterkt, volgens de gebruikelijke weekendroosters zullen rijden.

  TERUG NAAR STARTSCHERM  


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie!
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws op Tenerife.
Vul hieronder uw voornaam

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
MSC CRUISES
QUIRON SALUD
Denterife
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

2 REACTIES

  1. Beste Guy Devos,

    Ik wil graag iets verduidelijken ivm de bussen van en naar Santa Cruz, nav uw artikel over het concert van Ed Sheeran.
    Buslijn 111 stopt inderdaad o.a. in busstation Costa Adeje en Los Cristianos, maar doet daarna alle bushaltes aan langs de autobaan, tot Santa Cruz Intercambiador. De rechstreekse buslijnen zijn 112 van Los Cristianos station tot Santa Cruz Intercambiador (met 1 tussenstop Meridiano in Santa Cruz), en 110 van Station Costa Adeje tot Santa Cruz Intercambiador, met ook 1 tussenstop in Santa Cruz, aan Meridiano shopping center.

    Met vriendelijke groeten,

    Hilde Renata Colman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

MSC CRUISES

magazine

#277 JULI 2024

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

- Reclame -QUIRON SALUD

gastronomie

seb leeson consulting

weer

Denterife

COLUMN GUY

VLIEGEN NAAR TENERIFE

GELUK OP EEN EILAND

- Reclame -

COLUMN KIM

- Reclame -ADVOCAAT TENERIFE

WEETJES

SEB LEESON LEGAL GROUP