vrijdag, september 29, 2023
spot_img
HomeBlogNieuwsDEALERS OPGEPAKT IN ADEJE

DEALERS OPGEPAKT IN ADEJE

In een woonwijk in Adeje is de politie binnengevallen in een huis waar drugsdealers samenhokten. Het politieoptreden kwam er na een tipt van een alerte burger over de mogelijke verdachte bewegingen in en rond het huis.
De huiszoeking resulteerde in een inbeslagname van 1400 gram hasj, 7 gram speed, snijgereedschap, verpakkingsmaterieel, 17.400 euro in contanten en een biljettentelmachine.

Agenten van de Nationale Politie hebben vier personen, tussen 16 en 50 jaar gearresteerd als vermeende daders van een misdrijf tegen de volksgezondheid. Bovendien hebben sommigen zich ook schuldig gemaakt aan andere misdrijven, zoals het bruiken van valse documenten en mishandeling van een politieagent.

Toen de politie het huis binnenviel zochten de aanwezigen hun heil in allerlei ontsnappingspogingen. Nadien arresteerden de agenten een man die terugkeerde naar het huis en zich identificeerde met valse documenten.
Het verdere onderzoek heeft geleid tot andere huiszoekingen en meer arrestaties.

In een opslagplaats van het huis waar de drugsdealers werden verrast werd een opslag van 490 liter benzine aangetroffen, die vermoedelijk werd gebruikt voor het bijtanken van boten die verdovende middelen over zee vervoeren.

Tenslotte heeft de Nationale Politie nog drie mensen, die in het zuiden van Tenerife verbleven, gearresteerd. Een van deze personen heeft de agenten aangevallen op het moment van zijn arrestatie. Verdere arrestaties in deze zaak worden niet uitgesloten.
De meerderjarige werden voorgeleid aan de onderzoeksrechter, de minderjarige werd ter beschikking gesteld aan de jeugdrechter.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

OUD EN VOL VERLANGEN

VLIEGEN NAAR TENERIFE

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img
- Reclame -spot_img

WEETJES

VISSEN IN TENERIFE

BEPERKTE TOEGANG

NAAR DE TOP VAN DE TEIDE