zondag, juli 21, 2024
HomeBlogNieuwsDE NACHTEN VAN SIAM PARK
SEB LEESON LEGAL GROUP

DE NACHTEN VAN SIAM PARK

Siam Park is en blijft het beste waterpretpark ter wereld. Het park biedt bezoekers een unieke en meeslepende ervaring geïnspireerd op de exotische cultuur van Thailand. Bij het betreden van Siam Park waan je je direct in een tropisch paradijs. Het park is prachtig vormgegeven met weelderige landschappen, exotische tuinen en traditionele Thaise architectuur. Het gehele park ademt ontspanning en avontuur.

Siam Park staat bekend om zijn indrukwekkende glijbanen die zorgen voor een adrenalinekick en veel plezier. De Tower of Power, de Dragon, de Mekong Rapids en de Kinnaree zijn de grote verleiders. Een van de beroemdste attracties in Siam Park is de Wave Palace, een kunstmatig strand met een van de grootste kunstmatige golven ter wereld. Maar er is meer.

Unieke mix

Lost City biedt een avontuurlijke speeltuin voor kinderen met klimnetten, fonteinen, glijbanen en een enorm wateremmer die om de paar minuten overloopt en zorgt voor veel waterpret. Thai Village laat de bezoekers kennismaken met enkele exotische dieren, zoals schildpadden, vissen en zelfs slangen. 

Siam Park heeft voor de negende keer op rij erkenning gekregen als beste waterpretpark ter wereld vanwege de unieke mix van spanning, avontuur, thematisering en ontspanning. Gedurende de zomermaanden juli en augustus is het park op vrijdag- en zaterdagavond open van 20.00 tuur tot middernacht en zet zich in modus ‘nocturne’. Om Siam Nights extra glans te geven is het park ook open op donderdagavond.

Nieuwe invalshoek

Siam Night is in de vorige edities een succes gebleken, dankzij een aantrekkelijk en zeer verfrissend voorstel waar tienduizenden jongeren en vele families op een unieke manier van hebben genoten. De onovertroffen attracties, de beste chill out ritmes verzorgd door een DJ, het buffet op het witte zandstrand en de beste zomersfeer maken elk bezoek onvergetelijk.

Van 20.00 tot middernacht verandert Siam Park in een compleet andere plek. De warme temperaturen van de Canarische nachten, gecombineerd met neon- en ledverlichting en een feestelijke sfeer, veranderen het pretpark in een uniek decor waarin plezier een nieuwe invalshoek krijgt en de attracties op een andere manier tot leven komen.

Beste ter wereld

Siam Park is uitgegroeid tot een echte wereldwijde referentie op het gebied van thema- en waterparken en consolideert zich als een must visit attractie op Tenerife. Elk jaar genieten duizenden toeristen en inwoners van een unieke ervaring.

Dankzij dit initiatief verrijkt Siam Park de toeristische aantrekkingskracht op Tenerife door het aanvullende aanbod te vergroten en te laten zien hoe toeristische faciliteiten het concurrentievermogen van een bestemming verbeteren. Dit in 2008 geopende Water Kingdom is door Tripadvisor uitgeroepen tot beste themapark ter wereld. In de loop van zijn geschiedenis heeft het talrijke onderscheidingen ontvangen dankzij toewijding aan innovatie en uitmuntendheid, het kenmerk van het concern Loro Parque Company.

Als sfeermaker de videoclip anno 2019 


TERUG NAAR STARTSCHERM


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het nieuws op Tenerife. 
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik daarna op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
MSC CRUISES
QUIRON SALUD
Denterife
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

MSC CRUISES

magazine

#277 JULI 2024

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

- Reclame -QUIRON SALUD

gastronomie

seb leeson consulting

weer

Denterife

COLUMN GUY

- Reclame -

COLUMN KIM

- Reclame -ADVOCAAT TENERIFE

WEETJES

DE TIJD VAN TOEN

SEB LEESON LEGAL GROUP