zaterdag, juni 15, 2024
HomeBlogCARRERA POR LA VIDA
spot_img

CARRERA POR LA VIDA

CARRERA POR LA VIDA

Elk najaar schiet de Fundación Carrera por la Vida uit de startblokken. Deze jaarlijkse actie tegen borstkanker wordt getrokken, geleid en gemotiveerd door een Vlaamse vrouw: Brigitte Gypen.
Zij is er dit jaar in geslaagd om de Hard Rock Fun Day te organiseren en daarvoor verkreeg zij de volledige medewerking van het gemeentebestuur van Adeje.
De opbrengst van het solidariteitsevenement van de Hard Rock Fun Day gaat volledig naar de stichting Carrera por la Vida.
Medewerkers en spons
ors hebben het event met stijl aangekondigd in de media. Beatriz Soliva , coördinator en marketingdirecteur van het Hard Rock Hotel, Bruno Bedda, voorzitter van het hulpfonds, Brigitte Gypen en Amada Trujillo Bencomo, gemeenteraadslid voor veiligheid en gezondheid, zijn tevreden over het project. Next Sport Club El Galeón en Be Movement Personal & Group Training zijn de bedrijven die het geheel sponsoren en hun medewerking verlenen aan het solidariteitsevenement. De Internationale Borstkankerdag in Adeje gaat door op 19 oktober, van 10.00 tot 17.30 uur.

De Hard Rock Fun Day wordt een open dag met verschillende buitenactiviteiten met de focus op gezond leven, plezier, muziek en sport en solidariteit. Daarom ging het comité op zoek naar allerhande familiale activiteiten die werden gekoppeld aan de activiteiten van het Hard Rock Lake Hotel met als centrale activiteit de Run for Life. Een loop op een gesloten circuit waaraan iedereen kan deelnemen om geld in te zamelen voor de organisatie tegen borstkanker.

De stichting RUN FOR LIFE bestaat reeds 15 jaar en elk jaar engageren zich duizenden deelnemers om het korte traject te lopen of te wandelen. Één kleur typeert de actie: roze is alom aanwezig en doet ons nadenken over een vreselijke ziekte die ontelbaar veel vrouwen teistert. De patissier van het Hard Rock Hotel heeft zelfs een roze taart gebakken welke in deeltjes zal verkocht worden en waarvan een percentage van de verkoop in de maand oktober naar de stichting zal gaan.
Carrera por la Vida – Run for life, bij monde van Brigitte Gyp
en, dankt alle medewerkers van de organisatie van dit evenement en iedereen die zich inschrijft om het roze traject af te leggen. Dit is het resultaat van een team en iedereen die deelneemt zal een steentje bijdragen aan het fonds dat het opneemt tegen kanker bij vrouwen.
Ter herinnering, de strijd tegen borstkanker wordt wereldwijd gevoerd. Op zaterdag 19 oktober is het Wereldborstkankerdag.

Tickets om deel te nemen zijn te koop via Mambo Ticket en Toma Ticket, die ook solidair zijn met het evenement. De prijs van een ticket bedraagt 4 euro voor kinderen onder de 18 jaar en 7 euro voor volwassenen.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
spot_img
spot_img
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

magazine

#276 JUNI 2024

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

BESTE KLIMAAT TER WERELD

VERDRINKINGEN

- Reclame -

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img