CARRERA POR LA VIDA

Elk najaar schiet de Fundación Carrera por la Vida uit de startblokken. Deze jaarlijkse actie tegen borstkanker wordt getrokken, geleid en gemotiveerd door een Vlaamse vrouw: Brigitte Gypen.
Zij is er dit jaar in geslaagd om de Hard Rock Fun Day te organiseren en daarvoor verkreeg zij de volledige medewerking van het gemeentebestuur van Adeje.
De opbrengst van het solidariteitsevenement van de Hard Rock Fun Day gaat volledig naar de stichting Carrera por la Vida.
Medewerkers en spons
ors hebben het event met stijl aangekondigd in de media. Beatriz Soliva , coördinator en marketingdirecteur van het Hard Rock Hotel, Bruno Bedda, voorzitter van het hulpfonds, Brigitte Gypen en Amada Trujillo Bencomo, gemeenteraadslid voor veiligheid en gezondheid, zijn tevreden over het project. Next Sport Club El Galeón en Be Movement Personal & Group Training zijn de bedrijven die het geheel sponsoren en hun medewerking verlenen aan het solidariteitsevenement. De Internationale Borstkankerdag in Adeje gaat door op 19 oktober, van 10.00 tot 17.30 uur.

De Hard Rock Fun Day wordt een open dag met verschillende buitenactiviteiten met de focus op gezond leven, plezier, muziek en sport en solidariteit. Daarom ging het comité op zoek naar allerhande familiale activiteiten die werden gekoppeld aan de activiteiten van het Hard Rock Lake Hotel met als centrale activiteit de Run for Life. Een loop op een gesloten circuit waaraan iedereen kan deelnemen om geld in te zamelen voor de organisatie tegen borstkanker.

De stichting RUN FOR LIFE bestaat reeds 15 jaar en elk jaar engageren zich duizenden deelnemers om het korte traject te lopen of te wandelen. Één kleur typeert de actie: roze is alom aanwezig en doet ons nadenken over een vreselijke ziekte die ontelbaar veel vrouwen teistert. De patissier van het Hard Rock Hotel heeft zelfs een roze taart gebakken welke in deeltjes zal verkocht worden en waarvan een percentage van de verkoop in de maand oktober naar de stichting zal gaan.
Carrera por la Vida – Run for life, bij monde van Brigitte Gyp
en, dankt alle medewerkers van de organisatie van dit evenement en iedereen die zich inschrijft om het roze traject af te leggen. Dit is het resultaat van een team en iedereen die deelneemt zal een steentje bijdragen aan het fonds dat het opneemt tegen kanker bij vrouwen.
Ter herinnering, de strijd tegen borstkanker wordt wereldwijd gevoerd. Op zaterdag 19 oktober is het Wereldborstkankerdag.

Tickets om deel te nemen zijn te koop via Mambo Ticket en Toma Ticket, die ook solidair zijn met het evenement. De prijs van een ticket bedraagt 4 euro voor kinderen onder de 18 jaar en 7 euro voor volwassenen.