donderdag, november 30, 2023
spot_img
HomeBlogNieuwsCANARISCHE EILANDEN MOETEN ZICH VERKOPEN

CANARISCHE EILANDEN MOETEN ZICH VERKOPEN

De Canarische Eilanden smijten gewicht in de schaal gebruiken alle troeven om het toerisme op de archipel aan te zwengelen en is daarom prominent aanwezig op FITUR 2021 van 19 tot 23 mei in Madrid.
FITUR is het wereldwijde trefpunt voor professionals uit de toeristische sector en tevens de toonaangevende vakbeurs voor de markten in Centraal-Amerika. De editie 2020 verwelkomde 11.040 bedrijven uit 165 landen of regio’s, 150.089 professionals en 111.089 bezoekers.

De Canarische Eilanden zijn aanwezig zijn op de 41e editie van deze Internationale Toerismebeurs met een gedigitaliseerd paviljoen waarin bezoekers en professionals de mogelijkheid wordt geboden om het toeristisch aanbod te kunnen raadplegen via een digitaal geolocatiesysteem.
Op die manier kan er informatie worden opgevraagd over logies, restaurants, sport, culturele activiteiten, stranden, enz. die door Promotur Turismo de Islas Canarias beschikbaar wordt gesteld. Met deze technologische integratie wordt er niet alleen voldaan aan de coronaregelgeving, maar wordt ook de ecologische voetafdruk verkleind door het Canarische aanbod digitaal aan te reiken.

Het paviljoen, dat een oppervlakte van 1.427 vierkante meter beslaat, wordt ondersteund door innovatieve elementen zoals een groot drijvend dek in de vorm van golven, vier enorme LED-schermen waarop beelden kunnen worden geprojecteerd, 20 robotachtige mobiele projectoren en 30 vaste LED-projectoren die lichteffecten creëren. Als audiovisuele nieuwigheid is er dit jaar een spectaculaire kubus met LED-schermen aan de zes zijden waarop gesynchroniseerde beelden worden geprojecteerd.
In de open ruimte bevinden er zich twee informatiebalies, een ruimte voor proeverijen van Canarische producten, met bijzondere aandacht voor levensmiddelen en landbouwproducten.

Op de stand van de Canarische Eilanden worden er 172 bedrijven gepromoot door 344 geaccrediteerde vakmensen, dat is 30% meer dan vorig jaar.

Turismo de Canarias neemt deel aan de 41e editie van de Internationale Toerismebeurs Fitur 2021 met de bedoeling om de toeristische groei terug op niveau van 2018 te brengen en de toeristische sector te ondersteunen die de voorbije vijftien maanden werd gedynamiteerd door de coronapandemie.

Download de applicatie via App Store of via Google PlayAbonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

OUD EN VOL VERLANGEN

CARRERA POR LA VIDA

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

‘S LANDS WIJS

KALK EN STEEN METSELT WEL

TIJD HEEFT VLEUGELS

- Reclame -spot_img
- Reclame -spot_img

WEETJES