Wat zou je ervan denken indien je op een eiland als Tenerife, en met uitbreiding op alle Canarische Eilanden, een VIP-kaart zou bezitten die je een reductie geeft bij aankopen in diverse handelszaken. Jawel … kortingen, speciale aanbiedingen of zelfs een presentje?
Met deze VIP-kaart bedoelen wij niet een soldenkaart, maar één speciale klantenkaart die je bij alle deelnemende handelszaken kunt laten zien en daarvoor ook nog eens voor beloond wordt.

Er zijn twee koopjesperiodes op Tenerife. De wintersolden in januari en februari, de zomerkoopjes in juli en augustus. Bijna vier maanden op een jaar kun je genieten van koopjes in kleine, middelgrote en grote winkels. En buiten deze rebajas betaal je de volle pot. Dat is ook zo in de Lage Landen.
Maar bestaan er solden in een bar, in een hotel of in een restaurant? In een dagbladwinkel, in een garage, bij de kruidenier, bij de bakker, in een massagesalon en bij tientallen uitbatingen meer?
Neen, ik geloof het niet …

Met de Canarias VIP Card kun je op de meest eenvoudige manier kortingen ontvangen.

De kaarten zijn HIER online te verkrijgen. Alle deelnemende bedrijven staan gedetailleerd op de website van Canarias VIP Card. Ook de deelnemende Belgische en Nederlandse handelszaken verschijnen op deze website, die ook als app is ontwikkeld voor mobiele toestellen! Voordeel daarvan is dat de locaties van elke deelnemende zaak vlot bereikbaar zal zijn en dat kaarthouders zich onmiddellijk zullen kunnen oriënteren binnen het beschikbare aanbod.

Alle handelaars kunnen zonder beperkingen en met heel veel voordelen deelnemen aan deze actie. Inlichtingen bekom je via het e-mailadres info@canariasvipcard.com.
Meertaligheid is hier troef. Deze actie wordt internationaal gevoerd. Spaans en Engels zijn de voertalen, maar er wordt ook gecommuniceerd in het Nederlands, het Italiaans, het Frans en het Duits. Uiteraard heeft iedere taalgemeenschap zijn eigen website.
Voor alle duidelijkheid: de kaarten worden internationaal aangeboden en de deelnemende handelszaken hebben ook een internationaal karakter, naast het groeiende segment van de Canarische handelszaken die begrijpen dat dit een unieke kans is om hun klantenbestand aan te vullen. 

Er worden twee kaarten aangeboden.
De Golden Card heeft een geldigheidsduur van 12 maanden en is ideaal te gebruiken voor iedereen die op de eilanden woont, er langdurig verblijft of er meerdere malen per jaar naar toe trekt.
Een tweede kaart is de Silver Card die een geldigheidstermijn heeft van 1 maand. Deze kaart is goedkoper en wordt gebruikt door toeristen en de kortverblijvers.

Van één ding kun je zeker zijn … van de prijs val je beslist achterover. Deze kaart verdient zich veelvoudig terug. Eenvoudig, niet?
Momenteel zijn er 400 handelszaken aangesloten en worden er op korte termijn nog meer handelszaken aangesloten. Hop dan maar … naar de 500.
De website in het Nederlands kun je HIER terugvinden, o
p Facebook vind je Canarias VIP Card HIER terug.