You are here:---CANARIAS VIP CARD

CANARIAS VIP CARD

Wat zou je ervan denken indien je op een eiland als Tenerife, en met uitbreiding op alle Canarische Eilanden, een VIP-kaart zou bezitten die je een reductie geeft bij aankopen in diverse handelszaken. Jawel … kortingen, speciale aanbiedingen of zelfs een presentje?
Met deze VIP-kaart bedoelen wij niet een soldenkaart, maar één speciale klantenkaart die je bij alle deelnemende handelszaken kunt laten zien en daarvoor ook nog eens voor beloond wordt.

Er zijn twee koopjesperiodes op Tenerife. De wintersolden in januari en februari, de zomerkoopjes in juli en augustus. Bijna vier maanden op een jaar kun je genieten van koopjes in kleine, middelgrote en grote winkels. En buiten deze rebajas betaal je de volle pot. Dat is ook zo in de Lage Landen.
Maar bestaan er solden in een bar, in een hotel of in een restaurant? In een dagbladwinkel, in een garage, bij de kruidenier, bij de bakker, in een massagesalon en bij tientallen uitbatingen meer? Ik geloof het niet …
Met de Canarias VIP Card kun je op de meest eenvoudige manier kortingen ontvangen.

De kaart is vanaf 1 november 2018 verkrijgbaar zijn via de officiële verdeelpunten. Deze verkooppunten en de deelnemende bedrijven staan gedetailleerd op de website van Canarias VIP Card. Ook de deelnemende Belgische en Nederlandse handelszaken verschijnen op deze website, die ook als app is ontwikkeld voor mobiele toestellen! Voordeel daarvan is dat de locaties van elke deelnemende zaak vlot bereikbaar zal zijn en dat kaarthouders zich onmiddellijk zullen kunnen oriënteren binnen het beschikbare aanbod.

Alle handelaars kunnen zonder beperkingen en met heel veel voordelen deelnemen aan deze actie. Inlichtingen bekom je via het e-mailadres info@canariasvipcard.com.
Meertaligheid is hier troef. Deze actie wordt internationaal gevoerd. Spaans en Engels zijn de voertalen, maar er wordt ook gecommuniceerd in het Nederlands, het Italiaans, het Frans en het Duits. Uiteraard heeft iedere taalgemeenschap zijn eigen website. 

Er worden twee kaarten aangeboden.
De Golden Card heeft een geldigheidsduur van 12 maanden maar doordat deze vanaf 1 november wordt aangeboden krijgt de bezitter voor het eerste jaar er twee maanden gratis bovenop en kan deze de kaart 14 maanden lang gebruikt worden. Prijs € 25,00.
Een tweede kaart is de Silver Card die een geldigheidstermijn heeft van 1 maand. Deze kaart wordt goedkoper aan de man worden gebracht en is voorzien om de toeristen en de kortverblijvers te plezieren. Prijs € 15,00.

Van één ding kun je zeker zijn … van de prijs val je beslist achterover. Deze kaart verdient zich veelvoudig terug.Eenvoudig, niet?
De website in het Nederlands kun je HIER terugvinden, o
p Facebook vind je Canarias VIP Card HIER terug.

By |2018-11-01T10:53:04+00:00september 4th, 2018|Categories: Blog, Nieuws|Tags: , , , , |0 Comments

About the Author:

Actief binnen een redactioneel en journalistiek netwerk heb ik Tenerife kunnen binden in mijn geschrijf. Het eiland waarop ik reeds decennia lang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van talloze artikels die door Marc Engels worden geredigeerd. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het bindmiddel is. Wat daar uit vloeit wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet, ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

Leave A Comment