dinsdag, juni 6, 2023
spot_img
HomeBlogNieuwsCANARIAN AIRWAYS REAGEERT

CANARIAN AIRWAYS REAGEERT

Naar aanleiding van recente berichten in de pers en op sociale media heeft One Airways, de luchtvaartmaatschappij die Canarian Airways exploiteert gereageerd op verschillende berichten waarin werd geopperd dat de maatschappij noch over een vliegvergunning beschikt, noch over vliegtuigen en zelfs dat haar financiële solvabiliteit te wensen overlaat.
Er werd ook fijntjes opgemerkt dat One Airways op de luchthaven van Tenerife Zuid, de uitvalsbasis van haar activiteiten, geen gebouwen, geen lokalen en zelfs geen bureel heeft.

Het bedrijf is van plan om in juni te gaan vliegen en reageert met: Nu al een luchtvaartcertificaat aanvragen is geldverspilling en geld uitgeven voor gebouwen en kantoren is belachelijk als de vluchtoperaties zonder die kosten kunnen worden opgestart. De online-ticketverkoop begint in maart.

In een communiqué is de nieuwe luchtvaartmaatschappij op Tenerife duidelijk en transparant.

One Airways, de luchtvaartexploitant van Canarian Airways, beschikt sinds 2017 over een Air Operator’s Certificate (AOC) waarvan de wijziging in september 2020 is aangevraagd bij het staatsagentschap voor de veiligheid van de luchtvaart (AESA). Een Airbus A319 is het vliegtuigtype waarmee de nieuwe luchtvaartmaatschappij van de Canarische Eilanden vanaf juni met haar activiteiten zal beginnen.
De voorbereidingen bevinden zich in een vergevorderd stadium en de procedure vordert volgens het stappenplan van de onderneming.
One Airways is een luchtvaartmaatschappij met een nieuwe juridische structuur, overeenkomstig REG 965/2012, waardoor de exploitatie flexibel en efficiënt is, aangezien het beschikt over een modern beheersysteem overeenkomstig de ORO.GEN.200-norm, die in de bovengenoemde verordening is opgenomen.

Wie meer wil weten over de opstart, de registratie, het vliegtuig en de interne keuken van de nieuwe luchtvaartmaatschappij op Tenerife kan dat HIER lezen.

Foto: website https://www.canarianairways.com/

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

HOPELOOS VERLIEFD

GELUK OP EEN EILAND

GEVLEUGELDE WOORDEN

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

FRANSE COMPLIMENTJES

KAMER NUMMER 100

- Reclame -spot_img

WEETJES