vrijdag, mei 17, 2024
HomeBlogNieuwsBOEK TENERIFE CANARISCHE PAREL
spot_img

BOEK TENERIFE CANARISCHE PAREL

Tenerife Canarische Parel wordt de titel van het derde boek in de trilogie der zwaargewichten van auteur Guy Devos.

Het boek bevat, net zoals zijn twee voorgangers, ruim driehonderdvijftig hoofdstukjes en beschrijft zaken, voorvallen, geschiedenis, cultuur, tradities en nog veel meer … die niet eerder aan bod kwamen in de vorige volumineuze boeken.

Foto’s

Na ‘Alles over Tenerife‘ en ‘Tenerife, zoveel meer‘ wordt er hard gewerkt aan ‘Tenerife, Canarische Parel’. Alle gedrukte boekdelen wegen meer dan één kilogram, komen voor in A4-formaat en zijn geringd.
In de elektronische versies wordt elk hoofdstuk voorafgegaan door een unieke foto. In de gedrukte exemplaren staan er geen foto’s, wegens te dik en te duur.

Verrassend

De onderwerpen staan niet gerangschikt volgens onderwerp maar staan kriskras door elkaar; dat bevordert niet alleen de leesbaarheid maar prikkelt ook de interesse, doordat het tekstgeheel van de hak op de tak springt. Het leesvoer is dus uiterst verademend en afwisselend, zowel inhoudelijk als titelmatig. Sommige hoofdstukjes zijn uitermate verrassend. Elk titelonderwerp komt niet voor in de twee voorgaande boeken en zijn dus uniek.

Aparte verhaaltjes

Het grote voordeel van al deze korte verhaaltjes is dat je steeds kunt stoppen met lezen om nadien opnieuw de draad op te pikken zonder iets van het totaal te verliezen of te zijn vergeten. Alle stukjes zijn als onafhankelijk leesvoer opgesteld en zijn net niet lang genoeg om te vervelen.

Dankuwel

Het boek ‘Tenerife Canarische Parel’ verschijnt begin 2025 en met dit artikel wil ik een tip van de sluier oplichten en iedereen bedanken die mij tips heeft bezorgd om mijn derde boek een mooie titel te bezorgen.

  TERUG NAAR STARTSCHERM  


Geïnteresseerd in Tenerife? Word dan lid van de grootste Tenerife-familie!
Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws op Tenerife.
Vul hieronder uw voornaam en een geldig e-mailadres in. Klik daarna op Abonneren.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
spot_img
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

magazine

#275 MEI 2024

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

KIEZEN OF DELEN

WAAR EEN WIL IS

- Reclame -spot_img

WEETJES

CANARISCHE LEEFGEWOONTEN

ONBEKEND TENERIFE

spot_img