zaterdag, juni 3, 2023
spot_img
HomeBlogNieuwsBINNENKORT MET BINTER NAAR FRANKRIJK EN ITALIË

BINNENKORT MET BINTER NAAR FRANKRIJK EN ITALIË

Ashotel, de Vereniging van Hotels en Extra-Hotels op Tenerife, La Palma, La Gomera en El Hierro, ontving een topdelegatie van Binter in haar hoofdkantoor in Santa Cruz om exclusieve informatie te krijgen over nieuwe internationale vliegroutes. Vanaf 1 juli starten de luchtverbindingen tussen Tenerife Sur met vijf Europese bestemmingen in Frankrijk en Italië, namelijk Toulouse, Lille, Marseille, Turijn en Venetië. Vooral Lille is een extra optie voor Belgische toeristen uit Vlaanderen en Wallonië.

Ashotel is overtuigd dat het herstel van het toerisme na de pandemie een sterke impuls zal geven aan de mobiliteit in het algemeen.
De hotelvereniging steunt al jaren elk initiatief op het gebied van connectiviteit met de Canarische Eilanden, die altijd de achilleshiel van de eilanden is geweest. De nieuwe exploitatie van Binter is dan ook een stap voorwaarts om die connectiviteit te versterken die van essentieel belang is voor het toerisme en de economische ontwikkeling van de archipel en uiteraard van levensbelang voor de leden van Ashotel. Connectiviteit is, vooral in deze mondiale pandemiecrisis, de sleutel tot het stimuleren van mobiliteit.

De vertegenwoordigers van de luchtvaartmaatschappij legden uit dat Gando, de luchthaven op Gran Canaria, de luchthaven is van de rechtstreekse verbinding en dat het besluit gebaseerd is op algemene vraag en op operationele criteria. Binter werkt echter aan een plan om in de toekomst nieuwe verbindingen toe te voegen, die Tenerife als een directe uitvalsbasis zou kunnen hebben met de nieuwe internationale bestemmingen. Dit op uitdrukkelijk en dringend verzoek van Ashotel.
Voorlopig zal een shuttle tussen Tenerife Sur en Gran Canaria vliegen om de passagiers aan boord te brengen van deze internationale bestemmingen.

De bijeenkomst werd namens Binter bijgewoond door de algemeen coördinator, Juan Ramsden; de directeur Programmering, Inkomstenbeheer en Allianties, Jonay Lobo; en de directeur Commercie en Marketing, Miguel Angel Suarez.
De vertegenwoordiging van Ashotel werd geleid door haar voorzitter, Jorge Marichal met de aanwezigheid van de vice-voorzitters Gabriel Wolgeschaffen en Enrique Talg, de penningmeester, José Barreiro en lid van de Raad van Bestuur Miguel Villarroya.

Foto: Embraer

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

AFVALWATER

HELDEN VAN EL SAUZAL