maandag, april 22, 2024
HomeBlogNieuwsBINNENKORT MET BINTER NAAR FRANKRIJK EN ITALIË
spot_img

BINNENKORT MET BINTER NAAR FRANKRIJK EN ITALIË

Ashotel, de Vereniging van Hotels en Extra-Hotels op Tenerife, La Palma, La Gomera en El Hierro, ontving een topdelegatie van Binter in haar hoofdkantoor in Santa Cruz om exclusieve informatie te krijgen over nieuwe internationale vliegroutes. Vanaf 1 juli starten de luchtverbindingen tussen Tenerife Sur met vijf Europese bestemmingen in Frankrijk en Italië, namelijk Toulouse, Lille, Marseille, Turijn en Venetië. Vooral Lille is een extra optie voor Belgische toeristen uit Vlaanderen en Wallonië.

Ashotel is overtuigd dat het herstel van het toerisme na de pandemie een sterke impuls zal geven aan de mobiliteit in het algemeen.
De hotelvereniging steunt al jaren elk initiatief op het gebied van connectiviteit met de Canarische Eilanden, die altijd de achilleshiel van de eilanden is geweest. De nieuwe exploitatie van Binter is dan ook een stap voorwaarts om die connectiviteit te versterken die van essentieel belang is voor het toerisme en de economische ontwikkeling van de archipel en uiteraard van levensbelang voor de leden van Ashotel. Connectiviteit is, vooral in deze mondiale pandemiecrisis, de sleutel tot het stimuleren van mobiliteit.

De vertegenwoordigers van de luchtvaartmaatschappij legden uit dat Gando, de luchthaven op Gran Canaria, de luchthaven is van de rechtstreekse verbinding en dat het besluit gebaseerd is op algemene vraag en op operationele criteria. Binter werkt echter aan een plan om in de toekomst nieuwe verbindingen toe te voegen, die Tenerife als een directe uitvalsbasis zou kunnen hebben met de nieuwe internationale bestemmingen. Dit op uitdrukkelijk en dringend verzoek van Ashotel.
Voorlopig zal een shuttle tussen Tenerife Sur en Gran Canaria vliegen om de passagiers aan boord te brengen van deze internationale bestemmingen.

De bijeenkomst werd namens Binter bijgewoond door de algemeen coördinator, Juan Ramsden; de directeur Programmering, Inkomstenbeheer en Allianties, Jonay Lobo; en de directeur Commercie en Marketing, Miguel Angel Suarez.
De vertegenwoordiging van Ashotel werd geleid door haar voorzitter, Jorge Marichal met de aanwezigheid van de vice-voorzitters Gabriel Wolgeschaffen en Enrique Talg, de penningmeester, José Barreiro en lid van de Raad van Bestuur Miguel Villarroya.

Foto: Embraer

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

GOFIO LEKKER EN GEZOND

WIJN OP TENERIFE

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

VERBODEN VOOR JONGEREN

OUD EN VOL VERLANGEN

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

‘S LANDS WIJS

OVERDAAD SCHAADT

- Reclame -spot_img

WEETJES

BOSBRANDEN VERMIJDEN

HET NORMALE WEER OP TENERIFE

MEER DAN 1 TENERIFE

spot_img