donderdag, december 8, 2022
spot_img
HomeBlogNieuwsBEURS VOOR FIJNPROEVERS

BEURS VOOR FIJNPROEVERS

De gastronomische beurs Gastro Canarias wordt voor de zevende keer ingericht van 27 tot 29 september 2022 in de beurshallen Recinto Ferial de Tenerife in Santa Cruz. Op deze beurs met een oppervlakte van 17.000 vierkante meter worden er 215 exclusieve stands opgericht om het gastronomisch aanbod van bedrijven op Tenerife te presenteren. Het evenement beschikt tevens over een kookruimte waarin kookworkshops, masterklassen, demonstraties van chef-koks en diverse proeverijen worden ingericht. 

Naast het commerciële aanbod poot Hoteles Escuela de Canarias (Hecansa) een heus klaslokaal neer waarin de keukenopleiding wordt gedemonstreerd. Deze ‘Aula de Formación’ is het verzamelpunt voor de bezoekers die geïnteresseerd zijn in de beroepsopleiding die in de hotelschool wordt gegeven.
Dit is de ideale gelegenheid voor het instituut om de mogelijkheden van de opleiding tot kok op de archipel bij te brengen aan de bezoekers. Daarenboven worden ook lokale producten aangeprezen waarbij gezondheid en duurzame consumptie bovenaan de preferenties staan. Uiteraard staan er ook kookdemonstraties en proeverijen op het programma.

Ontmoetingsplaats

De 7de Gastro Canarias 2022 is een gespecialiseerd evenement dat een referentiekader projecteert voor iedereen die met eten en drinken in contact komt. Dit is uiteraard the place to be voor professionals in de sector en een ontmoetingsplaats voor alle liefhebbers van gastronomie op, en van, de Canarische Eilanden. Dit is het ideale platform om bedrijven, producten en diensten te presenteren in de horecasector en bij het grote publiek. Gastronomie wordt steeds belangrijker en moet zichzelf presenteren, positioneren en promoten.

Lobster Fisch, TransBelga, Bahía Brands International, D&D Islas Canarias

Vier bedrijven die op Tenerife uitgebaat worden door Vlamingen zijn er present.
Lobster Fish Tenerife – stand 337 (Nele Messiaen) en Reall TransBelga – stand 433 en 435 (Reginald Alliet) zijn aanwezig op deze gastronomische beurs om hun bedrijf op het eiland nog meer in de verf te zetten en om hun ruim aanbod te belichten.

Bahía Brands International, het bedrijf dat cocktailmachines aan de horeca en aan evenementen levert en geleid wordt door Vlamingen Sven Lauwers en Kristof Van Loy ontvangt u graag aan hun stand 525-526.

D&D Islas Canarias, de wijnhandel die wordt geleid door Dave Reyskens staat op standnummer 339. Om een natuurproduct te proeven en ook om aan te kopen gaat u best bij Dave langs. Trouwens dit bedrijf staat garant voor exclusieve Canarische wijnen.

Er worden 17.000 bezoekers verwacht, en ook u wordt uitgenodigd op deze smaak-verwekkende beurs. Wie wil fijnproeven, moet het ontdekken. Gastronomie betekent letterlijk: de wetenschap van smaak en proeven. Daarom zijn de proeverijen een belangrijk issue op alle podia, parallel en als aanvulling op de proeverijen op de diverse stands.

Geïnteresseerd?
 
Ingangsprijs: 10 euro per persoon – 20 euro (voor drie dagen) – 50% korting voor 65-plussers. Toegang is verboden voor minderjarigen (-18 jaar).

Coördinaten: Avenida de la Constitución, 12 – 38005 Santa Cruz de Tenerife
Tfno: 922 238 400  – info@recintoferialdetenerife.com

Er zijn 500 gratis parkeerplaatsen in de onmiddellijke omgeving. 

TERUG NAAR STARTSCHERM

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
close
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Vorig artikel
Volgend artikel
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

HET VOORJAAR CARNAVAL

NEP OF NAMAAK

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES