You are here:---APOTHEKEN MET WACHTDIENST

APOTHEKEN MET WACHTDIENST

Indien je op Tenerife bent wensen wij je ook een prettig en onbezorgd verblijf alwaar je ongeremd en feilloos kunt genieten.
Daar het gevaar steeds om een hoekje loert en dat je daardoor steeds het mikpunt kunt worden van een misstapje of een ongevalletje is het belangrijk dat je ook terecht kunt in een apotheek vlakbij. Vooral ‘s nachts, op feestdagen en weekends kun je wel in een eindeloze zoektocht belanden.

Daarom hebben wij de wachtdiensten van de apothekers van alle gemeenten in de westelijke provincie Santa Cruz de Tenerife hieronder opgesomd.

Klik op de gemeente waar je verblijft.

Adeje en Arona

Guía de Isora & Santiago del Teide

 San Miguel & Granadilla

 Arico & Fasnia

 Candelaria

 Güimar – Arafo

De apotheken in de overige gemeenten, ook op La Palma, El Hierro en La Gomera, kun je via onderstaande link hieronder zelf terugvinden.

Alle gemeenten binnen de provincie Santa Cruz de Tenerife

By | 2017-12-06T15:44:35+00:00 December 6th, 2017|Categories: Blog, Weetjes|Tags: , , , |0 Comments

About the Author:

Actief binnen een redactioneel en journalistiek netwerk heb ik Tenerife kunnen binden in mijn geschrijf. Het eiland waarop ik reeds decennia lang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van talloze artikels die door Marc Engels worden geredigeerd. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het bindmiddel is. Wat daar uit vloeit wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet, ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

Leave A Comment