zaterdag, februari 24, 2024
HomeBlogNieuwsALLEMAAL GOED NIEUWS
spot_img

ALLEMAAL GOED NIEUWS

De Canarische Eilanden zijn in de eerste elf maanden van 2021 bezocht door 4,35 miljoen internationale toeristen, dat is 21,7% meer dan in dezelfde periode van 2020, zo blijkt uit dinsdag gepubliceerde gegevens van het Instituto Nacional de Estadística (INE) – het Nationaal Instituut voor de Statistiek.
De uitgaven van buitenlandse toeristen die de eilanden van januari tot eind november van vorig jaar bezochten, stegen met 30,3% in vergelijking met dezelfde periode in 2020, tot 5.939 miljoen euro.

Alleen al in de maand november werden de Canarische Eilanden bezocht door meer dan 1,01 miljoen internationale toeristen, 530% meer dan in dezelfde maand in 2020. Deze toeristen gaven 1.362 miljoen euro uit, dat is 587% meer dan de bestedingen in november 2020. 
In deze cijfers is het verkeer van nationale toeristen niet inbegrepen.

Ukraine International Airlines heeft aangekondigd de verbindingen tussen Spanje en Oekraïne te willen versterken met nieuwe rechtstreekse vluchten naar Kiev vanaf Tenerife-Zuid en naar Palma de Mallorca.
De Oekraïense nationale luchtvaartmaatschappij begint op 28 april 2022 met twee vluchten per week naar Tenerife Sur. De vluchten worden uitgevoerd door Boeing 737-800, met een capaciteit van 162 passagiers.
Deze nieuwe verbinding zal bijdragen aan de toeristische groei die Tenerife zo hard nodig heeft. Tot op vandaag komen er jaarlijks bijna 4.000 Oekraïense onderdanen naar Tenerife.

De luchthaven in het zuiden van Tenerife heeft een geluidsisolatieplan gemaakt om meer dan 2.400 woningen en gebouwen in de ruime omgeving van de luchthaven geluidsdicht te maken, mits zij voldoen aan de daarvoor gestelde voorwaarden. 
Er wordt een coördinatiegroep opgericht om het plan ten uitvoering te brengen op eigendommen die binnen de akoestische grenzen van de luchthaven zijn gelegen en waarvan de bouwvergunning is afgegeven vóór 4 juni 2021.
Van zodra de nodige informatie is verzameld, neemt het Bureau die verantwoordelijk is voor het geluidsisolatieplan contact op met de bewoners om hen in te lichten over de mogelijkheden van geluidsisolatie en welke procedures er moeten worden gevolgd.
Deze actie maakt deel uit van de verbintenis van Aena van de economische ontwikkeling, de bescherming van het milieu en de verbetering van de levenskwaliteit van de omwonenden rond de luchthavens.
Wie meer informatie wenst, kan contact opnemen met het Beheersbureau van het akoestische isolatieplan door te bellen naar 91 590 31 70 en/of een e-mail te sturen naar oficina.paa@ineco.com.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

#270 DECEMBER 2023

#269 NOVEMBER 2023

- Reclame -spot_img

gastronomie

VIJGEN OP HET MENU

MOJO EN GOFIO

seb leeson consulting

weer

EEN ZONNIGE KERST

KOUDEPUT BOVEN CANARIAS

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

spot_img