dinsdag, april 23, 2024
HomeBlogExcursies en AttractiesALLE EXCURSIES OP ÉÉN PLAATS
spot_img

ALLE EXCURSIES OP ÉÉN PLAATS

Wie naar Tenerife afreist geniet van zoveel mooie dingen dat het bijna onmogelijk is om daarvan een overzicht te geven. Of je nu van een actieve vakantie houdt of niet, iedereen wordt wel aangesproken om zich eens te verplaatsen naar een uitzonderlijk mooie locatie of naar een plaats waar de adrenaline vrij kan opborrelen.

Honderden attracties en nog eens zoveel excursies worden aangeboden om toerist en resident te laten genieten van al het moois dat Tenerife te bieden heeft. Een attractie, spektakel of evenement, een georganiseerde uitstap op zee of over land, bootje varen of gaan duiken en talloze excursies worden u aangeboden op een gouden schaaltje.

Het eiland verdrinkt in een aanbod van excursies, van een ritje op een vliegende matras tot een rondvaart om dolfijnen en walvissen te spotten. Van een geleide gidswandeling tot een citytrip in een open autocar of zelfs een heuse eilandtour. Van een pretpark tot een dierenpark, van een festival tot een museumbezoek. En nog veel meer, te veel om op te noemen.

Vijf sterren

Om zich toegang te verschaffen tot, of om deel te nemen aan toeristische verleidingen, gaan wij te rade bij Club Canary, een tourbedrijf op Tenerife dat bekend staat om zijn uitmuntendheid: vijf sterren op dienst en status.  

Het kantoorteam van Club Canary bestaat enkel uit vrouwen en samen spreken zij vloeiend 11 talen. De lokale reisagenten van Club Canary worden geselecteerd op basis van hun diploma toerisme of een vergelijkbare opleiding. Bovendien wordt de slogan ‘Live Legendary’ steeds waargemaakt en worden klanten op al hun verlangens bediend. Soms zijn de eisen complex en worden er moeilijke vragen gesteld, niets is te veel, onmogelijk staat niet in hun woordenboek. 

Boek nu, betaal later

Lekker bestellen vanuit je luie zetel. Wanneer een activiteit wordt geboekt, betaalt u alleen een aanbetaling. Het voorschot is de vooruitbetaling en wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag. Het saldo dient betaald te worden op de dag van uw activiteit, op de locatie aan de reisleiding of aan de receptie van het hotel waar u verblijft.

Wensen van de klant

Club Canary is bezig met zijn hoofdkantoor in Centro Comercial Plaza del Duque om te toveren tot een ontmoetingsplaats waar klanten moeten verwend en gediend worden. Op 20 augustus 2022 is de wedergeboorte een feit en is de nieuwe kantoorruimte klaar om de klanten te ontvangen in een gezellig en luxueus decorum. 

Het kantoor is alle dagen bemand om verzoeken en vragen via de LiveChat af te handelen, om vakantiepakketten voor te bereiden en om klanten te ontvangen. Club Canary heeft een breed scala aan samenwerkingsverbanden, en kan daarom bepaalde activiteiten aanpassen aan specifieke wensen van de klant. Voorkeuren voor eten en drinken, entertainment, decoratie, duurtijd, begeleiding en nog veel meer worden feilloos aangepast aan de vraag van de klant. 

De pluspunten

– Meer dan 150 excursies en activiteiten op Tenerife.
– Meer dan 26 privé boottochten op Tenerife. 
– Beste prijsgarantie.
– Geweldige annuleringsvoorwaarden.
– Service in meer dan tien talen.
– Gespecialiseerd team in luxe reizen.
– 365 dagen online en op kantoor bereikbaar.
– Kantoor elke dag geopend van 09.00 tot 22.00 uur.
– Genomineerd voor Luxury Travel Award in 2022.
– Waardering 4.9 op basis van 470 beoordelingen.
– Kantoorteam volledig aangestuurd door vrouwen.
– Vijftien mogelijke betalingsopties.

Vacatures

Club Canary is nog op zoek naar minstens 2 Nederlandssprekende medewerkers. Wie de nodige skills bezit kan zijn kandidaat stellen bij Roy Schijvens op +34 682 17 53 71.
Link naar de website: Club Canary

Contact:
office@clubcanary.com
+34 604 105 055

Locatie: 
Calle Londres, Centro Comercial Plaza del Duque, verdieping 1, lokaal B-35
38.660 Costa Adeje

TERUG NAAR STARTSCHERM

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van drie boeken, een aantal leesbrochures, en duizenden artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren. © Op alle werken rust een copyright. Niets van deze werken mag worden gedupliceerd, onder welke vorm ook, zonder toestemming van de auteur.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

magazine

#274 APRIL 2024

#273 MAART 2024

#272 FEBRUARI 2024

#271 JANUARI 2024

- Reclame -spot_img

gastronomie

GOFIO LEKKER EN GEZOND

WIJN OP TENERIFE

seb leeson consulting

weer

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

11 MILJOEN PER DAG

DE POLITIE UW VRIEND

spot_img