woensdag, juni 7, 2023
spot_img
HomeBlogNieuws5G VOOR HET ZUIDEN VAN TENERIFE

5G VOOR HET ZUIDEN VAN TENERIFE

Het zuiden van Tenerife beschikt voor het einde van het jaar over 5G om telecommunicatiedata snel over te brengen tot bij de eindgebruiker. 5G staat voor de 5de generatie mobiele netwerk of 5de generatie draadloze systemen en is een norm in de telecommunicatie.

Telefónica heeft de grootste dekking op het eiland en maakt binnenkort gebruik van het 5G op haar hoogwaardig glasvezelnetwerk. Deze componenten resulteren in een netwerk waarop de beste en snelste mobiele navigatie wordt aangeboden.
Telefónica zorgt ervoor dat 5G in het zuiden van Tenerife wordt ingeschakeld tegen het einde van het jaar. Daarmee zal meer dan 85% van de Canarische bevolking te bereiken zijn en dat is meer dan het nationale gemiddelde van 75%.

Zo kunnen Adeje, Arona, Candelaria, Granadilla de Abona, Guía de Isora, Güímar, San Miguel de Abona en Santiago del Teide genieten van de voordelen van deze nieuwe generatie mobiele telefonie en datatransfer. Hogere snelheden zorgen voor ultrasnelle verbindingen, minder vertraging in de communicatie tussen de diverse media-apparaten (latentie/reactietijd), betere en stabielere verbindingen, een hogere capaciteit en meer verbindingen op hetzelfde moment.
In deze gemeenten werkt Telefónica met de nieuwste generaties radio’s, die een dubbel gebruik van 4G en 5G mogelijk maken, met als doel 5G snel en maximaal aan te bieden.

Het supersnelle netwerk zal het mogelijk maken om een film te downloaden in enkele seconden en sportuitzendingen te bekijken in 360º waarbij het lijkt dat de kijker zelf op het veld staat.
Zo zal 5G toelaten om uw mobiele telefoon te gebruiken als huiscomputer of als een videogameconsole.

Uiteraard zal voor deze supersnelle dienst ook moeten betaald worden.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devos
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

- Reclame -spot_img

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

GRATIS UPDATE

HARPOENEREN OP ZEE