dinsdag, augustus 16, 2022
spot_img
HomeBlogNieuws5 MILJOEN VLIEGTUIGSTOELEN BESCHIKBAAR

5 MILJOEN VLIEGTUIGSTOELEN BESCHIKBAAR

Tenerife heeft al zes van de tien vliegtuigstoelen van 2019 teruggewonnen. Dat zegt de voorzitter van de Canarische regering, Pedro Martín. Hij brengt de boodschap dat luchtvaartmaatschappijen en touroperators over 5,3 miljoen vliegtuigplaatsen beschikken. De connectiviteit door vliegtuigmaatschappijen met het eiland bedroeg tijdens het hoogtepunt van de pandemie gemiddeld 49%. Er is geen gebrek aan zitplaatsen, wel aan mensen die deze stoelen bezetten.

De overheid is constant en permanent in contact met luchtvaartmaatschappijen en touroperators en dit resulteert in 80% van het aantal beschikbare zitplaatsen in vergelijking met hetzelfde moment die vóór de pandemie, in het topjaar 2019 werden aangeboden.

Pedro Martín herinnert eraan dat 2019 een recordjaar was wat betreft de aankomst van passagiers (8,4 miljoen) en toeristen (6,1 miljoen). Dit is terug te vinden slots-gegevens (reserveringen van vliegtuigstoelen) waartoe het overheidsbedrijf Turismo de Tenerife toegang heeft. Het aanbod vliegtuigstoelen om van en naar Tenerife te reizen vanaf vandaag tot het einde van het jaar, bedraagt 5,3 miljoen.

Tot nog toe was de gemiddelde bezettingsgraad van de vliegtuigen 49%.
Het goede nieuws is naarmate de vaccinatiegraad stijgt, de besmettingsgraad daalt. Afhankelijk van de groei van de vaccinatiecijfers zal er meer gereisd kunnen worden zonder beperkende maatregelen en zal ook de vraag stijgen.

De president hecht veel waarde aan de gesprekken en ontmoetingen die de overheid gedurende de voorbije maanden met meer dan twintig luchtvaartmaatschappijen en touroperators heeft gehad. Toerisme Tenerife heeft studies uitgevoerd naar de voorkeuren van reizigers uit meer dan 50 landen om het beleid, reizen met bestemming Tenerife, te promoten. Er werd reeds een digitale campagne gerealiseerd die gericht was op toeristen die met grote zekerheid naar Tenerife willen terugkeren of op mensen die willen reizen om hun smaak, voorkeuren en interesses, aan deze bestemming te koppelen.

Zo zijn er bijna 300.000 Britten die zitten te wachten om naar Tenerife af te reizen. Het is nu het moment om te werken aan het groene paspoort dat de wereld in staat stelt verder te gaan met het herstel in de toeristische sector.
Daarom kan er geen uitstel verleend worden aan dit herstelplan en moet er consequent naar gestreefd worden.
Voor deze zomer zijn er 2,2 miljoen vliegtuigstoelen beschikbaar zijn en tot het eind van dit jaar naar schatting 5,3 miljoen en deze plaatsen moeten bezet worden, is het devies.

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
close
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste Tenerife Nieuws!
Guy Devoshttp://www.tenerifeconnect.be
Ik heb Tenerife steeds een centrale plaats gegeven en heb het eiland binnen mijn redactioneel en journalistiek netwerk steeds kunnen binden in mijn teksten. Het eiland waarop ik reeds decennialang verliefd ben heeft mij kunnen verleiden tot het schrijven van twee boeken, talloze artikels, columns en proza. Informatie en nieuwsfeiten zijn de producten, pen en papier zijn de middelen terwijl betrokkenheid het zetmeel is. Het resultaat wil ik met iedereen delen. Ik moest het eerst zelf ontdekken, daarna pas kon ik het verwoorden want we zitten met duizend draden aan onze herkomst vast. Ik niet ..., ik ben enkel op de verkeerde plaats geboren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -spot_img

POPULAIR

- Reclame -spot_img

COLUMN GUY

WIJ ZIJN DE PINEUT

OSCILLEREND TOERISME

COLUMN KIM

- Reclame -spot_img

WEETJES

MEER WETEN OVER ARONA

VERKEERSTOREN VERDWIJNT

ONZE REDACTIONELE ETHIEK